Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bietka pisze:Składałam 23 czerwca 2014 dzisiaj numer 7 600 trochę ruszyło, jak w góry to myślę że może być sierpień, morze wrzesień.Ale to tylko gdybanie.
Jeżeli masz skierowanie z narzadu ruchu to duże prawdopodobieństwo wyjazdu w gory
Helios oddalony od centrum Sopotu ok.25 minut plażą do mola, położony nad samym morzem duży wieżowiec . warunki dobre, zabiegi tez.Brakowało mi basenu ale są wanny, bicze itd i były wspaniałe masaże. Byłam tam dawno temu tj. 15 lat temu, pokoje są wyremontowane, teraz była tam moja koleżanka.Jest kawiarnia i wieczorki.Obok jedno sanatorium (chyba? kiedyś to był hotel), więc latania do centrum nie było bo to dosyć daleko a była to zima więc ciemno i zimno.Jedzenie dobre i opieka też.Blisko do Jelitkowa w Gdańsku. Widoki z wyższych pięter super.Dużo pokoi studio 2+2 i 2+1.