Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Felice my też jakieś ofermy czemu nie umówiłyśmy się na Marsa
Goreczko Ty coś ostatnio często bywasz w Syrenim Grodzie szkoda tylko,że widzimy się tylko wirtualnie
Nie byłam bo mi się strasznie dziś nie chciało w weekendy nie chodzi bezpośredni autobus, a w piątek mogłam jechać dopiero ok 15 ,to bez sensu byłoby ale....żałuję
Ty byłaś?
W sumie mogłyśmy właśnie w piątek,bo oni tak właśnie po południu zaczynali.Może jutro rano wpadnę,obiad przygotowałam dzisiaj,więc przedpołudnie mam wolne.
Zaczynali ok 10 a kończyli o 17 i dlatego stwierdziłam,że zanim podjadę to będą kończyć
Jutro pewnie będą tłumy,ale Ty masz pewnie znacznie bliżej,ja z przesiadką jadę ok.godziny