Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
NFZ Wielkopolska realizuje na pewno skierowania, które wpłynęły w czerwcu 2011r. Zauważyłam losowo,że w zeszłym roku w NFZ Wielkopolska wnioski złożone w czerwcu 2011 / reumat./ miały już skierowania w lipcu 2012r czyli po 13 miesiącach oczekiwania. Te numerki to chyba ściema bo trudno mi zrozumieć jak funkcjonują! Lepiej obserwować jak spadają bo chociaż ma się trochę radości niż domyślać się co się za nimi kryje.
Och nie, moje skierowanie nie zostało jeszcze wysłane do weryfikacji. Dzwoniłam wczoraj. Powiedziano mi, że za miesiąc zostanie wysłane do weryfikacji, a kiedy wróci z powrotem wówczas dopiero zdecydują w jakim terminie i gdzie. Wówczas to ja zadzwonię i poproszę aby nie później jak w sierpniu i to nad morzem. Najchętniej Kołobrzeg
musze poprosic o zwroty z rabki lub krynicy reumatologia bo wrabce juz tam byla i chciala bym tam pojechac jeszcze raz jesli nie zalapie sie tam teraz to chociasz wczesna jesienia