PUSTKOWO 11 MAJ 2016
-
Adas1990
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 24 kwie 2016 18:11
- Oddział NFZ: Lubuski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: PUSTKOWO 11 MAJ 2016
- Piniu
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 maja 2013 08:51
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 4
- Piniu
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 maja 2013 08:51
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 4
Napisałam do Ciebie na priw, ale"cuś" ciiiszzzzaaaDanae pisze:LipAsia,LipAsia pisze:Danae, serdeczne dzięki.Uderzam do Ciebie na priv za chwilę:) A tak na marginesiie, szkoda, że nie mozna zabrać się razem z walizka tym kurierem...
wysyłanie walizki do sanatorium ktoś już pierwszy zaczął i przetarł szlak. Zwierzęta za pośrednictwem kuriera też już wysyłają /kupiłam tak rybki/ To co za problem spróbować z ludźmi?!![]()
![]()
Będziesz pierwsza
![]()
![]()
Jakaś butla z tlenem i ...... . Dobre opakowanie .....
![]()
![]()
![]()
Tylko w sumie wyjdzie dłużej, niż standardowymi środkami lokomocji!! A jeszcze nie daj ... Cię zagubią![]()
![]()
![]()
To tak w ramach rozluźnienia atmosfery dotyczącej beznadziejnych połączeń![]()
Pozdrawiam
Połaczenia z Gdańska są do kitu, na blablacarze w tym terminie nikt sie nie ogłasza... może odważe się jechac autkiem razem z walizką... jak mnie laweta po drodze nie zabierze w odwrotnym kierunku... to bedzie CUD
-
Danae
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 31 sty 2016 10:45
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 5
Połaczenia z Gdańska są do kitu, na blablacarze w tym terminie nikt sie nie ogłasza... może odważe się jechac autkiem razem z walizką... jak mnie laweta po drodze nie zabierze w odwrotnym kierunku... to bedzie CUD
LipAsia,
odpowiedziałam na PW 21 kwietnia i więcej wiadomości od Ciebie nie otrzymałam. Sprawdzałam przed chwilą.
Pozdrawiam