Ciechocinek

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Ciechocinek

Post autor: forumowicz »

Kochani forumowicze ratujcie :!: Wylądowałem tu w sanatorium Perełka......boże kto to tak nazwał :?: :?: :?: Średnia wieku to chyba 70 :shock: Istny dom starców dla osoby przed 50.Wiem,wiem też kiedyś jak dożyję będę miał tyle,ale jeszcze to nie nastąpiło i co tu robić po zabiegach.Może ktoś z byłych lub obecnych kuracjuszy deptaków Ciechocinka coś poleci z tematu....rozrywka,gdzie tu może samotny rodzynek iść.Nawet tężnie nie czynne :( Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: Ciechocinek

Post autor: eluunia »

A nie mówiłam że tych walizeczek miałeś za dużo było nas zabrać :lol: :lol: :lol:
forumowicz

:lol: :lol: :lol: :lol: Uwierz w siebie ,będzie dobrze :mrgreen:
forumowicz

Wiare to ja mam...tylko nadzieja znika...... :lol: :lol: Help [link] :)
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2013 21:48 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto link
forumowicz

Fan.....już pędzę do tego Ciechocinka Cię uratować....poczekaj troszkę :!: :mrgreen:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Fan 2013....,, Panie Boże zabrałeś moc ...zabierz i chęci ... ;)
Awatar użytkownika
bodana2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2012 18:05
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: bodana2 »

Tańce najbliżej są w ZNP i w Ruchu. Basen i spa niezłe w sanatorium Pod Tężniami. Tam również grają a towarzystwo mniej leciwe. Polecam.
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Witaj!co można robić w Ciechocinku w wolnych chwilach? moje propozycje idź do Kliniki pod Tężniami na ul Warzelnianej na baseny-polecam super!tańce również są fajne ale zaczynają się późno,Ty masz bliżej pałac Targon.Uroczą i Ruch tam możesz się fajnie pobawić.Chcesz coś więcej wiedzieć pytaj.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj Fan :kwiat:

No to jesteś PEREŁKIEM w Perełce :lol: Ja mówi przysłowie: pierwsze śliwki robaczywki, drugie śliwki to są śliwki :!:
Głowa do góry, pierś do przodu i zacznij zwiedzać okolicę. Jak napisała Anka wybierz Pod Tężnie: świetny basen, bowling, dansingi do 22-ej.
Polecam również godne obejrzenia cerkiew i Pałacyk Prezydencki oraz spacer nad Wisłę. Koniecznie wybierz się do Torunia - naprawdę warto.
Jeżeli interesuje Ciebie parkietoterapia to osoby w Twoim wieku i młodsze najczęściej bawią się w Tęczy i Teatralnej.
Koniecznie zajrzyj do Brystolu najczęściej nazywanej "Stodołą" - bardzo specyficzny lokal.
Ja będąc w Ciechocinku najczęściej tańczę w Targonie, 22 Szpitalu Wojskowym i Uroczej.
Fanie życzę udanej kuracji, trafionych zabiegów i ekstra towarzystwa :!: :kwiat:

Pozdrawiam i kosz uśmiechów zostawiam :)
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Witaj Selene ! pod tężniami nie ma już kręgli jest zrobiona sala taneczna.Pozdrawiam
ODPOWIEDZ