Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Czytam dużo o Podczelu i się coraz bardziej cieszę ,że będę wśród,ptaszków śpiewających i niezapomnianej przyrody.Myślę,że też pośpiewam ....oczy zielone albo innego hiciora majowi -turnusowego
Witam mam takie trochę nietypowe pytanie jade w podobnym terminie od 12 Maja tylko do sopotu. Jakie ubrania zabrać czy przydadzą się np lżejsze sukienki? Nigdy nie byłam o tej porze roku i nie mam pojęcia jak się spakować ? ;( z góry dziękuję za odpowiedz
ewasmukla pisze:Czytam dużo o Podczelu i się coraz bardziej cieszę ,że będę wśród,ptaszków śpiewających i niezapomnianej przyrody.Myślę,że też pośpiewam ....oczy zielone albo innego hiciora majowi -turnusowego
paul_88 pisze:Witam mam takie trochę nietypowe pytanie jade w podobnym terminie od 12 Maja tylko do sopotu. Jakie ubrania zabrać czy przydadzą się np lżejsze sukienki? Nigdy nie byłam o tej porze roku i nie mam pojęcia jak się spakować ? ;( z góry dziękuję za odpowiedz
Myślę,że trochę trzeba lżejszych spakować. przecież to już druga połowa maja. A w maju jest już ciepło. Na pewno przydadzą się sukienki, buty letnie, strój kąpielowy. Jeżeli nie na spacery,to na tańce, mogą także przydać się kremy do opalania, kapelusz od słonca. Życzę udanej pogody.
Wycieczki są organizowanie między innymi do Berlina, wspólną do Świnoujścia i Międzyzdroju, na wyspę duńską, do Jeziorko Turkusowe. Osobiście zaliczyłam pierwszą i drugą wycieczkę. Ceny nie pamiętam.
Na pewno będziecie zwiedzać Kołobrzeg..polecam i warto skorzystać. .
Maria już napisała o wycieczkach..Ale polecam wycieczkę promem na Bornholm. ..koszt 190 zl..drogo ale warto...oczywiście będą też rejsy statkami..polecam rejs wieczorny na zachód słońca....Gosia
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2016 22:20 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:poprawiono błąd
ewasmukla pisze:Czy ktoś może mi napisać jak jest z wyjazdami na wycieczki z tego sanatorium ,czy ktoś coś organizuje.
Ewa zawsze jakieś biura podróży obsługują sanatoria.Dowiesz się na miejscu jaka jest ich oferta.
Ja korzystałam z rejsu na Bornholm kupując bezpośrednio w kasie Kołobrzeskiej Żeglugi Pasażerskiej.Cena biletu w dwie strony to 190 zł i do tego wycieczka po wyspie z polskim przewodnikiem za 90 zł. razem 280.Biura może życzą sobie więcej.