Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
gumisia pisze:A ja dzisiaj robiąc porządki w papierach znalazłam odpowiedż z 2012 roku jak składałam wniosek o sanatorium , czas oczekiwania 18 miesięcy , a jak skladałam rok temu to mi odpowiedż przyszła 22 miesiące , kolejki wydłużaja sie w naszym NFZ , teraz piszecie że już 24 miesiące oczekiwania i numery blisko 60 tys dają .
Popatrzyłam z pazdziernika 2012 rok czas oczekiwania 21 miesięcy wiec może zależy od profilu.
Natomiast z 2014 roku oczekiwanie 22 miesiące.A po rozmowie z NFZ w ubiegłym tygodniu czas oczekiwania 24 miesiące
Tak, że nie można do końca być pewnym i tak zakładam tolerancję dwóch miesiecy,żeby potem nie było zaskoczenia.
Gumisiu pozdrawiami miłej spokojnej soboty i niedzieli.
Super sa takie wiadomości,gdy piszemy kiedy składamy wnioski ,jaka kolejka ,kiedy przydziały bo możemy sobie porównać i mniej wiecej zaplanować.
Dzięki za te informacje. Już któraś osoba z naszego funduszu wyjezdża równo 24 miesiące po złozeniu wniosku.
Ewa Ty już walizki odkurzaj
Oj tak już zamówiłam kuriera do sanatorium i z sanatorium opłacone i etykiety wydrukowane....Koszt 46 zł w dwie strony.Pojadę tylko z plecaczkiem na luziku.