LWIGRÓD

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
netwoman
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 maja 2013 12:23
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

LWIGRÓD

Post autor: netwoman »

Proszę o opinie na temat Lwigrodu ( pokoje, zabiegi, parking, itp) Czy są szanse na jedynkę ? Jeżeli tak to jak to umotywować ?
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: LWIGRÓD

Post autor: Felice »

O jedynkach decyduje menadżer obiektu,nie wiem,czy są jakieś zasady,które tym regulują.Ja miałam ze wskazań medycznych.Większość idzie na komercję.
kuracjuszka 2011
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 sie 2011 13:23
Oddział NFZ: Zachodniopomorski

Post autor: kuracjuszka 2011 »

Właśnie wróciłam z Lwigrodu. Byłam na pobycie szpitalnym z NFZ w okresie 17.05-07.06.2016. Cały pobyt oceniam dobrze. Budynek położony jest w dobrym miejscu, niedaleko głównej ulicy. Utrzymany jest dobrze. Zabiegi na miejscu oprócz basenu, bo go tutaj nie ma. Na basen kuracjusze chodzą do "Continentala" - budynek obok -20 metrów.Pokoje są różne 1, 2, 3, 4 osobowe. Pokój miałam dość przestronny 2 osobowy z 2 balkonikami. Niestety nasze okna wychodziły na tył budynku i jedynym widokiem za oknem był kolor zielony to skarpa porośnięta trawą ( o tej porze roku). Posiłki wydawano na 2 zmiany. Sala stołówkowa główna - bardzo elegancka, ale tylko w p[ołowie wykorzystywana dla kuracjuszy skierowanych przez NFZ. Pozostała połowa jest zarezerwowana dla gości komercyjnych, którym posiłki wydawane sa pół godziny później. Druga stołówka mniejsza była zaludniona przez kierowanych przez NFZ. Posiłki były dość dobre, porównując inne moje pobyty.
Awatar użytkownika
sabe50
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2014 05:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: sabe50 »

Witam - byłem tam w 2014-listpoad-grudzien- 6 pietro z widokiem na parking-płatny-jest ok,zabiegi na miejscu, basen obok w Continentalu,samo centum, do pijalni trzeba sie troche przejśc- bankomat obok przy sklepie, góra parkowa blisko, Jaworzyna troche dalej, wazne zeby była pogoda, ja miałem tylko kilka dni na 21 dni pobytu - pozdrawiam
ODPOWIEDZ