SZCZAWNICA - DOBRE SANATORIUM

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
ciawa
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2013 20:54

Re: SZCZAWNICA - DOBRE SANATORIUM

Post autor: ciawa »

sanatorium dzwonkowka opinie a moze ktos zna inne ktore mozna polecic czekam na opinie
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

Ciawa polecam Szczawnicę zdecydowanie ja byłam w ośrodku Budowlani i nie znam jak to tej pory lepszego osrodka,nie znam osrodka do którego się wybierasz ale klimat zrobi swoje i bedzie super tego Ci zyczę i pozdrawiam ;)
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 25 razy

Post autor: Zosia »

Jeśli dostałaś Dzwonkówkę to cóż musisz jechać , może dostaniesz lepszy pokój i jeśli masz zdrowe nogi -przetrwasz Szczawnica piękna wszyscy się zachwycają natomiast jeśli wybierasz się prywatnie to wyżej masz najlepsze miejsca podane Budowlani i Solar to wszystko. Czasami jak się chce trochę taniej to można potem żałować ;) Pozdrawiam
irena
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2010 18:19

Post autor: irena »

W Szczawnicy w Budowlanych bylam 3 lata temu, fajne miejsce.
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękowano: 10 razy

Post autor: Narewka »

Dzwonkówka i Nauczyciel to chyba najwyżej położone sanatoria w Szczawnicy.Trzeba mieć naprawdę zdrowe nogi i dobre oddychanie,aby tam wejść.
Pewnie tylko piękne widoki mogą wynagrodzić tę niedogodność.
Zresztą w Szczawnicy chyba wszystkie budynki sanatoryjne położone są dosyć wysoko.Byłam w Solarze,mieszkałam w Willi Adria,-były schody,ostatnio byłam w Inhalatorium,-też mnóstwo schodów.A to są najniżej położone obiekty.Ale i tak warto tampojechać.
ciawa
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2013 20:54

Post autor: ciawa »

kto jedzie 12 kwietnia z pomorza do szczawnicy prosze o tel adas 536-560-262 moge zabrac sie tez z innego miejsca w polsce
ODPOWIEDZ