Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
maria123 pisze:Według mnie login ZIP trzeba osobiście odebrać w NFZ, natomiast wniosek o nadanie można złożyć przez internet. Ja już siedzę w 18 wagonie. Normalny
Witam. Dokładnie tak jest. Wniosek co prawda składałem ( wysłałem) listem ale login do ZIP-a natomiast musiałem odebrać osobiście w NFZ-cie - ewentualnie przez pełnomocnika (upoważnienie/pełnomocnictwo jest na stronie NFZ-u) pozdrawiam
Dzisiaj trochę przyśpieszył nasz pociąg ( 137 ). Mam nadzieję, ze jeszcze w tym tygodniu przesiądę się do dziewiątego wagoniku. Czy ktoś w nim jedzie???????