Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A z tą pogodą to jak z życiem.. nie zawsze słoneczko , czasem i chmurki napłyną... dlatego warto cieszyć się każdą piękną chwilą i każdym promykiem słońca
Dobry wieczór
Ciemny i deszczowy, ale my się cieszymy deszcz potrzebny tylko ....dlaczego głowa tak boli
Elu, gotowa do podróży ?
Princi, przejażdżka się udała ?
A właśnie wczoraj zlałam mandarynki ......i nie ma chętnego do próbowania
Violet ja nie narzekam na pogodę ....to rzecz na którą nie mam wpływu wszystko inne mogę zmienić