Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich ! W małopolskim nfz dalej słabiuteńko ,numerki schodzą tak wolno, że nie mam chęci zaglądać do przeglądarki a na dodatek zimno,wieje i słońca nie widać.
W NFZ Wielkopolska reumatologia ma różne końcówki / sprawdziłam/ Ja np. mam 3 , moja koleżanka ma 0 . U mnie spadło 230 . Rybka jak u Ciebie bo ja szybuję........... ale i tak mi powiedzieli,że IV kw. Poczekamy ,zobaczymy. U nas brzydko , deszcz w powietrzu ,głowa boli na pewno będzie padać.
czy ktos ze swietokrzyskiego ma o z reumatologi czy sa jeszcze jakies inne na czym to polega bo ja w ostatnim czasie miakam znaczna przerwe i niewiem na jakich zasadach to dziala dzisiaj spadlo mi o 240 wdol
Mówiłam, że marzenia się spełniają!! Mam GÓRY!! Piwniczna Zdrój, nigdy tam nie byłam na zdjęciach wygląda ładnie jadę w maju
Skierowanie dostałam przy numerze 776
U mnie spadło dzis 76 numerow szału nie ma.Wazne ze ubywa moj numer na dzis 3647 czym blizej konca tym kolejka wolniej idzie Czekam dalej ciekawe jeszcze jak długo. Pozdrawiam
Lidia11 gratulacje. Baw się dobrze i nie zapominaj o nas. Wejdz na forum raz po raz i podtrzymaj na duchu oczekujących. SUUper ,że spełniło się t woje marzenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam wszystkich przyszłych kuracjuszy.,codziennie Was czytam, i gratuluję wytrwałości a szczęśliwcom otrzymania "biletu na wyjazd"Czy ktoś jeszcze czeka ze śląskiego -reumatologia. Ja 17 miesiąc czekania dziś nr 23937, moja koleżanka 22 miesiąc nr5335.jak słusznie już pisaliście , czym niższy numer to wolniej opada np mnie dziś spadło 110, a jej 45- śmieszne no nie?
Witam kolejkowiczów'
To prawda pod koniec numerki bardzo wolno spadają,ja dostałam skierowanie przy nr 1360 po prawie24 miesiącach oczekiwania.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.