Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Bardzo proszę o podpowiedż,które sanatorium wybrać?Czy z Koraba jest daleko na zabiegi do Wielkiej Pieniawy, a może podpowiecie jakieś inne sanatorium godne uwagi.Chciałam do Pieniawy ale tam teraz przyjmują tylko na skierowania poszpitalne.Czy w Agacie w Cieplicach wszystkie zabiegi są na miejcu? Do piątku muszę podjąć decyzję i zupełnie nie wiem co wybrać aby póżniej nie żałować.Proszę o Wasze opinie.
Witaj tofiko2 byłam w Agacie w Cieplicach ,wszystkie zabiegi na miejscu obiekt całkiem przyzwoity ,połozony przy parku wszedzie blisko .Pokoje ładne z łazienkami etc .Masz parę kroków do centrum .Komunikacja zatrzymuje sie pod drzwiami Agatu ,jadąc z Jeleniej Góry ,ponieważ Cieplice sa jej dzielnicą.Pozdrawiam
Korab w Polanicy ponoć ciągle jest przed remontem(byłam 2 lata temu)..zabiegi w Wielkiej Pieniawie bardzo dobre zabiegi jak i warunki tam panujące. Opinie pochlebne są za Cieplicami i tego się trzymaj.
Korab jest już po generalnym remoncie,część suchych zabiegów w ośrodku.Basen na zlecenie lekarza w Pieniawie.Agat w Cieplicach,wszystkie zabiegi na miejscu.Nie ma basenu.
Wielkie dzięki za wszystkie wypowiedzi i zdecyduję się na Agat.Napiszcie proszę jak wyposażone są pokoje,czy mają balkony i wszystkie inne godne Waszym zdaniem uwagi dotyczące tego sanatorium.Uwielbiam gimnastykę w basenie a tu klapa,a jak z masażem podwodnym albo borowiną? Poprzednio byliśmy z mężem w Krynicy Szpital wojskowy było super,Ustroń zabiegi bardzo dobre ale mieszkaliśmy w Kosie i trzeba było dochodzić do Równicy, no jeszcze z ręką na sercu polecam mój ulubiony Lądek Zdrój do którego często wpadamy na perełki albo na basen termalny.Kilka kąpieli i bóle na jakiś czas dają spokój.Pozdrawiam i czekam na podpowiedzi Tych którzy byli już na rehabilitacji w Agacie.
Najlepiej prosić o pokoje na niższym piętrze. Ja mieszkałam na 1i miałam bardzo sympatyczną jedynkę. Pokoje na 3/4 piętrze były przed remontem i były w dużo, gorszym stanie. Wszystkie pokoje z balkonami. Masaż podwodny jest ,miałam ,super, natomiast nie miałam borowiny ale też jest nie wiem tylko czy zawijanie czy plastry. Miejsce i ośrodek trafiony, życzę dobrej rehabilitacji i miłego wypoczynku Zosia
Dzięki Zosiu za podpowiedżi.Może ktoś jeszcze do czasu mojego wyjazdu się odezwie i coś dopowie albo doradzi.Zosiu a jak wygląda wyposażenie pokoju, czy dają prześcieradła na zabiegi,ile jest ręczników i czy można je wymieniać? Jak byłaś autem to napisz jak wygląda sprawa z parkowaniem i czy można zrobić rezerwację.Pozdrawiam i życzę miłego dnia.