tb50 szkoda że nie jesteś z Wielkopolski, zamieniłabym się z Tobą z wielką chęcią. Ja mam na wrzesień, a nie dostanę urlopu i muszę wyjechać od końcówki czerwca do sierpniatb50 pisze:U mnie dziś równa 100-tka w dół jedziemy nawet nawet i zmiana wagonu moje magiczne 18 miesięcy mija w maju ale nie mogę wcześniej jechać jak wrzesień praca sezon urlopowy
Kolejka do sanatorium na 2016 rok
- Hana51
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 sty 2015 22:17
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: Kolejka do sanatorium na 2016 rok
Z przyjemnością bym pomógł szkodaHana51 pisze:tb50 szkoda że nie jesteś z Wielkopolski, zamieniłabym się z Tobą z wielką chęcią. Ja mam na wrzesień, a nie dostanę urlopu i muszę wyjechać od końcówki czerwca do sierpniatb50 pisze:U mnie dziś równa 100-tka w dół jedziemy nawet nawet i zmiana wagonu moje magiczne 18 miesięcy mija w maju ale nie mogę wcześniej jechać jak wrzesień praca sezon urlopowy
- Bogutka5
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lis 2014 13:28
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 4 razy
Dokładnie tak jest jak mówicie.Hana51 pisze:Dokładnie tak jest jak mówisz
Dlatego nie lubie jak niektórzy piszą, że traktujemy sanatorium jak tanie wczasy .... a dlaczego nie skoro poświęcamy na wyjazd nasz urlop i drugiego na wypoczynek nie będzie. Musimy łączyc reperowanie zdrowia z wczasami.
Bogutka
-
jedrek-4
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 13 sty 2016 09:22
- Staż sanatoryjny: 2
- Princi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 cze 2014 16:28
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 10
Pozdrawiam oczekujących
-
jedrek-4

Witaj Princi. Jak będę miał około 20 numerka to dopiero się dowiem gdzie i kiedy. Życzę Tobie szybkiej weryfikacji i powrotu do kolejki. Pozdrawiam.Princi pisze:Jedrekczy u Was numerki schodzą do zera
![]()
ja niestety ....albo stety.....poszłam do weryfikacji i jakiś miesiąc mam spokój z numerkami
![]()
Pozdrawiam oczekujących![]()
- Bogutka5
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lis 2014 13:28
- Podziękowano: 4 razy
Nasze numerki tez zeszły do 20 i dopiero dostaliśmy skierowania.jedrek-4 pisze:Witaj Princi. Jak będę miał około 20 numerka to dopiero się dowiem gdzie i kiedy. Życzę Tobie szybkiej weryfikacji i powrotu do kolejki. Pozdrawiam.Princi pisze:Jedrekczy u Was numerki schodzą do zera
![]()
ja niestety ....albo stety.....poszłam do weryfikacji i jakiś miesiąc mam spokój z numerkami
![]()
Pozdrawiam oczekujących![]()
Bogutka
- Chmurka07
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sty 2015 21:43
- Oddział NFZ: Lubelski
-
jedrek-4

Witaj. Jestem w kolejce do rehabilitacji sanatoryjnej (28 dni) dlatego takie niskie numerki. Pozdrawiam.Anka_K pisze:Dziwne rzeczy .....ja ostatnio dostałam skierowanie przy numerku ok 1700, wcześniej 4000,a Ty Jędrek piszesz że 20. ?????