Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
HEJ. Dziewczyny z łódzkiego.. ja to od str Kielc i z rana rzeczywiście było zimno. Później już tak trochę lepiej , nawet pelargonie wsadziłam w skrzynki
A może ja większy zmarzluch od Was? pozdrawiam krajanki
Witam wieczorową porą
Ja dziś przesiedziałam 12 godzin w pracy, nawet nie wiem czy było ciepło W każdym bądź razie słońca nie było . Dobrze, że jutro mam wolne , może w końcu pooddycham świeżym powietrzem