Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam! Mnie Mario już dwa razy wysadził w Rabce,ale w ubiegłym roku był łaskawy i zawiózł mnie do Kołobrzegu Mam nadzieję ,że i tym razem wybierze kurs nad morze ale to jeszcze kupa czasu Pożyjemy ,zobaczymy
danusia57 pisze:Mnie jakby wysłali czwarty raz do Iwonicza ,to bym im podziękowała .... okaże się w 2017r gdzie mnie wyślą
Tobie Danusia to Iwonicz widać pisany.
Jednak rozumiem, za którymś tam pobytem chcemy przydziału innej miejscowości i uzdrowiska.
Bo "kusi"to co nowe i nieznane.
Ja bardzo chciałem Iwonicz chociaż raz już byłem , ale miła Pani w NFZ powiedziała , że jak dla mnie to najwyżej Ciechocinek , a na Iwonicz nie mam żadnych szans.
A ja jak chciałam jechać do Horyńca,to pani z NFZ wysłała mnie do Iwonicza . Z perspektywy czasu,nie żałuję że tam pojechałam,bo poznałam superowych ludzi i trzy tygodnie minęło w mgnieniu oka pozdrawiam kolejkę
Ja również nigdy nie byłam w Iwoniczu. Teraz siedzę nadal w 18 wagonie, ale na wylocie. Czekam póki zwolnią się miejsca, to przesiądę się do 17 wagonu. Mam w pociągu dużo znajomych z Lubina i województwa lubelskiego, robi się coraz weselej. Pozdrawiam podróżujących ze mną.
Ja mam jedno pytanko ,kwity złożone miesiąc temu a dziś czytam numer w kolejce 606 i pisze ze w oddzielnej kolejności ze względu na wskazanie przez lekarza balengologa rodzaj leczenia i ze sanatorium uzdrowiskowe Czy to nie pomyłka numer 606 taki mały