kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Wiosenna Wlkp
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 kwie 2013 18:08

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: Wiosenna Wlkp »

Dobry Wieczór. Ja czekam od 03 stycznia 2011 z początkowym nr 38338, początkowo miałam wskazania ortopedyczno urazowe, w międzyczasie zmieniono mi na reumatologię. Nigdy nie dzwoniłam do mojego NFZ Wlkp, wiec nie wiem nawet jakie są prognozy ale łudzę się na lato, dziś wybiło mi 412.
Awatar użytkownika
sisi malopolska
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2013 22:09
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: sisi malopolska »

Biedroneczko ,jaki jesteś NFZ? Ja już dzwoniłam z początkiem marca i powiedzieli mi ,że ciotka dostanie przydział do końca marca ,a nam wypada maj :evil: :evil: :evil: Jak na razie tak jak napisałam ciocia dalej czeka,tak samo jak i my.Prawdę mówiąc to ja nawet byłam u nich,ale mi powiedzieli ,że najpierw musze mieć przydział ,żeby coś z terminami próbować zmieniać.Dlatego też kiedyś pisałam już o tym ,że jak to jest ,że w jednym NFZ można się dogadać ,a w innym nic z tego.Poza tym widzę,że w niektórych NFZ przydziały ludzie dostają nawet z 2-miesięcznym wyprzedzeniem,więc nadal jestem w czarnej d...,bo... nic nie wiem.Ale nic to może też jak inni tutaj szczęście nam dopisze czego i pozostałym życzę :kwiat: :serce: :kwiat: wiosennie!!!oczywiście.
Lidka Lodz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 kwie 2013 11:06
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Lidka Lodz »

Wydawało mi się, że poprawiłam swój post i wpisałam skąd jestem, mój NFZ to Łódź!
Jadę do Piwnicznej! Ktoś może był??
Wiosenna Wlkp
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 kwie 2013 18:08

Post autor: Wiosenna Wlkp »

Zamiast trwać w tej niepewności, to chyba też zadzwonię, bo nawet żadnych planów wakacyjnych mieć nie mogę, tak mnie ten NFZ zdominował.
A z bieżących spraw, tak myślę, że czas już wykopać moją siostrę Zimę, bo wstydu nie ma, tak się zasiedziała. Za grzeczna chyba jestem...Dobranoc.
mimoooza
Na forum od: 05 kwie 2013 21:37

Post autor: mimoooza »

Ale Wam wszystkim zazdroszczę! Tak pozytywnie oczywiście. Ja mam nr 70 044, więc trochę poczekam (ciekawe ile?), ale jednak z każdym dniem jestem coraz bliżej.Przyjemnie się czyta, że jedziecie i cieszycie się . Pozdrawiam
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Sisi, jestem z NFZ łódzkiego. Gdy dzwoniłam w marcu to dowiedziałam się, że przydzielają zgłoszenia z listopada 2011 roku na wyjazdy majowe. W naszym regionie powiadamiają z przynajmniej miesięcznym wyprzedzeniem, czasem troszkę wcześniej :)
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Wiosenna to ty strasznie długo czekasz. Dziwne bo te osoby,które były na forum z wielkopolski to jedna Pani dostała po 16 miesiącach, a druga po 18 miesiącach. Nawet mi powiedziano w NFZ-cie,że IV kw , a składałam wniosek 04.2012r. Może dlatego,że najpierw czekałaś z ortopedii???
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Ibizka :kwiat: a ja sądzę, że Wiosenna :kwiat: pomyliła rok i powinno być 2012r. W przeciwnym wypadku jej wniosek zostałby zwrócony do weryfikacji a w naszym NFZ-ce to się nie zdarza :)
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Dziewczyny napisałam do administratora żeby zmienił mi hasło na ibizka wielkopolska aby było od razu widać jaki NFZ, od ręki mi zmienił. Zróbcie też tak to od razu będzie nam się lepiej gadało.
ramons
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2013 17:37
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: ramons »

W lubelskim NFZ czekałem 15 m-cy , od lutego 2012 a wyjazd maj 2013 . Kolejkę zaczynałem z numerem troszkę ponad 24000
Zablokowany