Jaka powinna być osoba która mieszka z nami

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Jaka powinna być osoba która mieszka z nami

Post autor: Fionka »

Co w tym dziwnego.Znam ludzi którzy od wielu lat żyją bez zaobraczkowania i wyjeżdżają razem.Czy ze względu na inne nazwisko mają mieszkać w oddzielnych pokojach :?:
Awatar użytkownika
lenasto
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 sty 2016 20:01
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: lenasto »

Betina71 pisze:
lenasto pisze:Jak już tak opowiadamy
Nie rozumiem dlaczego nie składałaś reklamacji i nie żądałaś zmiany pokoju na inny bo ta ewidentna paranoja i nieporozumienie. :(
oczywiscie składałam .......nie było innego pokoju (co potwierdziły panie sprzątające)
zaproponowano nam wstawienie osobnej jedynki ale pokój był mały..... najprawdopodobniej była to kiedyś jedynka
pogoda była piękna dużo chodziłam .zwiedzałam.....jakoś się przeżylo
ale czegoś mnie to nauczyło......
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Lenasto to fakt że życie nas uczy :) W końcu można postawić na ostrzu noża sprawy jeśli się nie da po dobroci.Spanie w jednym łóżku to przecież wbrew przepisom .Guzik nas to obchodzi ze nie ma innych pokoi . :!: :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
lenasto
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 sty 2016 20:01
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: lenasto »

Betina71 pisze:Dlatego nie rozumiem zachowania i bezczynności lenasto w zaistniałej sytuacji :o
próbowałyśmy to rozsunąć ale drewniany zagłówek był przymocowany na stałe i nie było sposoby przemeblować....
najgorsze były 2-3 noce a później podeszłyśmy do problemu ze śmiechem :lol: :lol: :lol: :lol:
to było jedno z moich doświadczeń........które dzisiaj wspominam z uśmiechem :) :) :)
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

Śmiech i humor po czasie owszem ale wtedy nie było Ci do śmiechu.
Nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji ale raczej bym nie spała z tą kobietą. Można było wynieść łoże małżeńskie i wnieść 2 pojedyncze.Pewnie bym próbowała coś takiego przeforsować ;) lub bym się kazała przenieść do jakiegoś gabinetu lekarskiego czy zabiegowego z łóżkiem ha ha :D
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ja już tutaj do tego tematu do wtorku nie zaglądam :lol: :lol: :lol: .Dostaje co raz to większe oczy ze strachu :shock: :shock:
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chmurka07 »

jovanka96 pisze:
rzojka pisze:No tak, nie powinna chrapać, a ja chrapię. Będę niewygodna współlokatorką. Co mam zrobić :oops:
Nic nie zrobisz, taka twoja uroda :)

Ja ostatnio w sanatorium miałam lokatorkę, wspaniała kobieta, super nam się spędzało czas. :) Uprzedziła, ze chrapie... to chrapanie to był koszmar. Mój mąz ten chrapie, ale koleżanka go pobiła nna głowe- alez ona chrapała !!!!, jak 200 kilowy chłop!!!! Nic nie pomagało- gwizdanie, zabieranie jej kołdry, obracanie na bok.....jakos przezyłysmy, ale niestety, posypały sie skargi od pokojów obok, ze spac się nie da! Wyobrażcie sobie, jak to niosło!!! Przezyłysmy, a jej powiedziałysmy, zeby sie tym nie przejmowała- nie ma wpływu na to, jak spi...
Była jeszcze druga pani ze mna w pokoju...nie chrapała, cicha myszka, i sobie teraz mysle, ze jakbym miała sobie wybrać jedna do pokoju, to wybrałabym chrapaczkę ;)
jovanka96 ......czy Ty o mnie piszesz??????? :lol: :lol: :lol: A ja tak chrapię , że słychac w promieniu kilkudziesięciu metrów :lol: :lol: :lol: Przed laty na polu namiotowym ludzie przesuwali namioty w środku nocy, bo im nie dawałam spać...sorki cóz ja moge na to poradzić... jest mi z tym źle i głupio ale spać tez muszę :(
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

A ja dalej w szoku z powodu tego małżeńskiego łóżka :shock: mówcie co chcecie, ale ja bym się nie zgodziła.Wcale by mnie nie interesowało co zrobią :evil: Gabinet dyrektora był? No to znaczy, że mieli gdzie przenieść :evil: podpisali kontrakt i muszą się z niego wywiązać. Dostają wcześniej listę, tam gdzie były łóżka podwójne powinni położyć małżeństwa, tyle, że ktoś powinien wcześniej tę listę przejrzeć i zaplanować. Lenistwo, nonszalancja i lekceważenie klienta.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dokładnie tak Adelko.Mają kontrakt , pewną kasę , byle jakie jedzenie (najczęściej)i jeszcze w głowach zakodowane że robią nam łaskę bo my za darmochę.Jaką darmochę.Przez tyle lat pracy to bym miała tą kasę w takiej ilości że stać mnie by było żeby żyć jak POSEŁ jakiś ;) w tym ośrodku.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Qrde a miałam tutaj nie zaglądać :lol:Ciśnienie mi skoczy :lol:
ODPOWIEDZ