Jaka powinna być osoba która mieszka z nami
- Adela
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 12 lip 2014 15:10
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
Re: Jaka powinna być osoba która mieszka z nami
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Adelko i coś jeszcze do tego obrazeczka brakujeAdela pisze:Ela spokojniebędzie dobrze, pomyśl sama Ty,słonko i szum morza
i maj
- Adela
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 12 lip 2014 15:10
- Staż sanatoryjny: 9
Felice
Ela obrazek uzupełnij dowolnie
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 88 razy
Znany obiekt przy głównej promenadzie spacerowej.
Wtedy ze względu na "Obowiązki w pracy " dotarłem dopiero około godz 21,00 do ośrodka.
Tradycyjna taksówka i prośba ,aby sprawy meldunkowe odbyły się jak najszybciej.
Około 21,50 dotarłem do pokoju wchodzę do pokoju -fakt ładny pokój ,łazienka ,Tv, lodówka dwa łózka -widać pokój odnowiony po remoncie .
Cóż ze względu na totalne zmęczenie szybki nawet bardzo szybkie rozpakowanie a ,że był to czerwiec czyli po całodziennej podróży byłem totalnie spocony udałem się pod prysznic, ,który trwał ponad 30 minut.
Fakt wydawało mi się podczas prysznica ,że ktoś się dobija ,ale... kontynuowałem.
Wychodzę spod prysznica owinięty ..ręcznikiem do pokoju w celu poszukanie ..pidżamy a tam na środku stoi ...Ładna Pani prawie rozebrana bo owinięta ręcznikiem w widocznym stanikiem szykująca się do kąpieli.
.......................okazało się ,że owa Pani po swym partnerze nosi to samo Nazwisko co Ja
Fakt zgłaszałem ,że dojadę później i Prosiłem o pokój dwu osobowy i.. Ktoś skojarzył i nawet na podobny pesel zrobił małżeństwem
Oczywiście ,aby nie było TOTALNYCH dymów szybko się ubrałem Pani również ..udaliśmy się do recepcji a tam echo BRAK recepcji .udaliśmy się do Pielęgniarki ,aby zaradziła Problemowi.
Okazało się ,że WSZYSTKIE pokoje są Zajęte.
Co zrobić ??
Nie pozostało nic innego jak ...
Pozostanie w tym pokoju i oczekiwać dnia kolejnego.
Cóż była to dziwna noc prawie bezsenna .
Rano około 7,00 owa współ-spaczka wskazał że tak byc nie może udaliśmy się do Kierownika/dyrektora obiektu
Fakt wszystkie miejsca były zajęte i co teraz ...
Okazało się ,że JEST jeden pokój tzw SEPARATKA ,ale nie doposażona ni w TV ,ni lodówkę ni łazienkę ni nawet leżaka czy innych urządzeń.
Czyli GOŁY
Odbyło się losowanie .... WYGRAŁEM ,ale zauważyłem ,że Pani mocno zasmuciła się ..odstapiłem..wygranej
Fakt dyrekcja zorganizowała jakiś TV a z wc korzystałem na korytarzu i Tylko dzięki uprzejmości ..ŻONY..Sanatoryjnej mogłem korzystać z ..prysznica.
Pobyt uważam ,że pomimo tylu zwrotów akcji był Fajny był lepszy niż ten który w tym samym ośrodku miałem rok później z alkoholikiem ,który potrafił wypić nawet 1 litr wódki a dodatkowo w nocy się moczyć
Tak nie wytrzymałem i na początku 3 tygodnia zadenoncjonowałem Go i Opuścił tak Mnie jak i ośrodek
-
rzojka
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 01 lip 2014 18:54
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 2
-
Jaro66
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 lut 2013 07:04
- Staż sanatoryjny: 4
.......................okazało się ,że owa Pani po swym partnerze nosi to samo Nazwisko co Ja
Fakt zgłaszałem ,że dojadę później i Prosiłem o pokój dwu osobowy i.. Ktoś skojarzył i nawet na podobny pesel zrobił małżeństwem
Ja nie szukał bym już pokoju
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 88 razy
Jaro66 pisze:Wychodzę spod prysznica owinięty ..ręcznikiem do pokoju w celu poszukanie ..pidżamy a tam na środku stoi ...Ładna Pani prawie rozebrana bo owinięta ręcznikiem w widocznym stanikiem szykująca się do kąpieli.
Ja nie szukał bym już pokojubo i po co
![]()
![]()
![]()
Wszak należało ZACHOWAĆ choć troszkę ...savior vivar