Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam Was ..Myślałam że tylko ja rano musiałam wstać do pracy ..Powiem Wam tak szczerze że ten nadmiar świeżego powietrza zwala mnie z nóg i 22to ja już na drugi bok sie przekręcam ..jak tak dalej pójdzie to prześpię wiosne Miłego odpoczynku Wam życzę ..
Eluunia , Ty mówisz, że po 22 już przewracasz się na drugi bok Ja niestety po powrocie z pracy muszę się chwilę zdrzemnąć, bo nawet do 20 bym nie wyrobiła
A w pracy też dzisiaj musiałam być
Cześć Dziewczyny.Ja mam burzę w głowie.Za 6 godzin muszę wstać a nic mi się nie chce zrobić.Jakieś kanapeczki na drogę muszę naszykować i kawusie.Chyba jakieś papu też muszę ze sobą zabrać bo w tym pipidówie to jutro wszystko pewnie będzie zamknięte .Idę puki co sprawdzić czy mi natrysk działa