Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ramons, witaj, ten sam NFZ ja składałam marzec 2012. Zaczynałam prawie z 26000 i liczę na początek czerwca.Jaki miałeś termin oczekiwania? i przy jakim numerku dostałeś skierowanie ? Czy Reumatologia ?
Pozdrawiam z naszego pięknego Lublina.
Po zakwalifikowaniu odpisali mi , że okres oczekiwania to ok 18 m-cy , przydział dostałem na początku marca czyli po 13 miesiącach a wyjazd 17-go maja. Ja mam neurologia.
Sprawdzaj w przeglądarce skierowań , dowiesz się z tydzień wcześniej gdzie i kiedy jedziesz zanim skierowanie przyjdzie do domu .
witaj madziula bylam w krynicy w latach osiemdziesiatych w abatonie bylo fajnie zycze ci milego pobytu fajnych zabiegow milego towazystwa pogoda powinna byc juz leprza krynica o tej porze jest piekna
Witam! Fajnie co niektórzy mają, że przy tak dużych nr dostają przydziały. Mam na dziś nr 355 i cisza, dalej czkam. Chyba w warmińsko-mazurskim musi być "miej niż zero"
witaj Grazia dzięki za życzenia . Mam nadzieję że ta pogoda się wreszcie zmieni. Znam Krynicę ale w aurze zimowej bywam na Słotwinach na nartach.Pozdrawiam wszystkich oczekujących.
a ja zacznę odliczanie jak dostanę informację z NFZ o nadanym numerze skierowanie złożone 10 kwietnia, przewidywany czas oczekiwania w małopolskim NFZ 24 mies. nic nowego