Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bo świat jest piękny......bo życie jest piękne....bo wróciłam do domku......bo jestem szczęśliwa....bo pies mi mordę lizał .......bo w niedziele jadę do Krakowa
To faktycznie masz wszelkie powody
Znów jedziesz do Krakowa? Na długo ?
Pieseł to pewnie was zjadł jak wróciliście po paru dniach nieobecności a teraz znów mu pańcia ukochana zniknie.Biedna psia w nerwicę wpadnie
Witajcie Kochane Nocne Mareczki , zawsze mi żal, że nie mogę pogadusiać z Wami wieczorem ale niestety po zapodaniu wieczornych tabletek....muszę się położyć. Ale rano czytam Wasze wpisy i uśmiech na gębulę wychodzi siedzę przy kawie i może ktoś do mnie wdepnie, aby ją razem wypić pozdrawiam