PUSTKOWO 11 MAJ 2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
LipAsia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2016 23:30
Oddział NFZ: Pomorski

Re: PUSTKOWO 11 MAJ 2016

Post autor: LipAsia »

Parking dla kuracjuszy jest płatny? :shock: 50 i 20? Nie rozumiem. Mam zapłacic 70 zł za dobę, czy co? Zdecydowałam jechać autem, ale zaraz mi się odechce :o
Awatar użytkownika
Piniu
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2013 08:51
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Piniu »

50 zł jest za parking, a 20 zł kaucja za kartę z kodem dostępu na parking. Te 20 zł zwracają na koniec po zwrocie party, jeśli nie uszkodzisz lub zgubisz karty.
LipAsia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Piniu pisze:50 zł jest za parking, a 20 zł kaucja za kartę z kodem dostępu na parking. Te 20 zł zwracają na koniec po zwrocie party, jeśli nie uszkodzisz lub zgubisz karty.
Piniu dzięki :) Może gdzieś po za płatnym parkingiem uda się zaparkować... ;) A może jest miejsce dla "niepełnosprytnych..." 8-)
Ostatnio zmieniony 05 maja 2016 06:41 przez LipAsia, łącznie zmieniany 1 raz.
LipAsia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Pechowa1dziewczyna :D Z tego samego powodu jadę autem z Gdańska. Nie zabładziłas w Koszalinie? :lol: Bo ja się obawiam... :lol:
Radek1986
Na forum od: 17 mar 2016 23:19

Post autor: Radek1986 »

Witaj LipAsia, Rozumiem że jedziesz autem z Gdańska do Pustkowa? masz może wolne miejsce? Chętnie bym się zabrał z Tobą oczywiście do kosztów sie dołożę.
Pozdrawiam, Radek
LipAsia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Radek oczywiscie!!! Zapraszam :)
LipAsia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Osobiście dziękuję wszystkim, którzy mi pomogli na tym forum, dziękuję za cierpliwość i wyrozumiałość :) Wierzę, że jednak nie wyląduję w tej Albanii... :mrgreen: Mam nadzieję, że na tym " pustkowiu" spotkamy się w miłym gronie i oprócz zabiegów będzie można porozmawiac, pośmiać się i może jakieś ognicho zorganizować. :kwiat: :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dobrych zabiegów i dobrego odpoczynku życzę :)

Jest miejsce na ognisko na terenie ośrodka , są ławki i stoły , jak byłam to zorganizowaliśmy sobie łącznie z tańcami i kiełbaską , oczywiście należy mieć zgodę kierownictwa .

pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Piniu
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2013 08:51
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Piniu »

A może to taki sposób ... zniechęcić wszystkich do siebie by dostać pokój jednoosobowy. :lol: :o :lol:
Wioleta35
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2016 19:04
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Wioleta35 »

Witam was:-) za pare dni zaczynacie pakowac walizeczki..... pogoda wam sie szykuje calkiem fajna :D napiszcie jak wam ida przygotowania do wyjazdu :D bierzecie szlafrok?! :D
ODPOWIEDZ