Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Można wszędzie i do...i itd.. ale najważniejsze być sobą. i wiele innych ha,ha,ha
Trzymajmy się swojego zdania ,teorii a przede wszystkim móc sobie spojrzeć w oczy ...życie mamy tylko jedno i trzeba je tak przeżyć by niczego nie żałować.
Są osoby na świecie które narzucają za szybkie tempo i wiele oczekują ,nie licząc się z tym czy owym.Pomijając po drodze przeszkody.
Ale ? do odważnych świat należy ! dlatego próbują nowych wyzwań.
Być sobą taką dewizę mam.
Do Stróży mimo wszystko nie chcę jechać
Dzięki Stokrotka za stronkę.Opinie są ciekawe,ale życie to weryfikuje.Jak zajechałem do Horyńca to myślałem że to koniec świata. Wzeszłym roku byłem w Busku ,postanowiliśmy odwiedzić Solec takie głośne miejsce.A zadupie że w życiu nie chciał bym tam trafić .Tak jak ludzie piszą liczy się toważystwo