Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No u mnie ładnie bo 416 w dół ale co to jest przy ponad 29 tysiącach przede mną. Już nie mogę się doczekać weryfikacji i będę dzwonić o coś ze zwrotów. Przez te deszcze chyba tak mnie połamało, że ciężko rękami ruszać. A praca przy komputerze niestety ( tfu tfu oj nie narzekam dobrze, że ta praca jest )
Witam. Zgłaszam się z numerem 50. Myślicie, że wiem gdzie i kiedy jadę ? Dalej nic nie wiem. Pozostaje cierpliwie czekać. Dobrze, że jest ładna pogoda. Pozdrawiam.
jedrek-4 pisze:Witam. Zgłaszam się z numerem 50. Myślicie, że wiem gdzie i kiedy jadę ? Dalej nic nie wiem. Pozostaje cierpliwie czekać. Dobrze, że jest ładna pogoda. Pozdrawiam.
I tak spokojnie siedzisz? Ja bym już w NFZ była i zapytała o konkrety. A co będzie jak Cię kolejka minie? Podziwiam Twoją cierpliwość.