Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Grażynko witaj Czas było podbić Twój temat do pierwszej strony.Rzeczywiście pisałam u Ciebie,jak równiez u mena.
Czas tak szybko upływa a ja w powijakach...
Zdam Ci kochana relację,jak wrócę.Na forum również. Temat "Dąbki- Argentyt" będzie miał świeżutką informację,która pozostanie dla następnych kuracjuszy
Pozdrawiam...
Grażynko...Piszesz silna... To tylko pozory. Z tej trójcy ,to tylko jeden sie komunikuje.Zapewne są jakies relacje na privie miedzy nimi. Na razie cisza w temacie
Super,ze sie odezwałaś -musimy trzymać temat.Może ktoś dołaczy do Twojego terminu.Czasu jest sporo.Oby byli bardziej aktywni niż ta moja TRÓJCA
Alicja Jed pisze:Grażynko...Piszesz silna... To tylko pozory. Z tej trójcy ,to tylko jeden sie komunikuje.Zapewne są jakies relacje na privie miedzy nimi. Na razie cisza w temacie
Super,ze sie odezwałaś -musimy trzymać temat.Może ktoś dołaczy do Twojego terminu.Czasu jest sporo.Oby byli bardziej aktywni niż ta moja TRÓJCA
Niestety nie wszyscy faceci są aktywni,zdarza się ,ze SA tez pasywami