kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: forumowicz »

Alek pisze:Witam :)
Dziś otrzymałem pismo że się zakwalifikowałem się teraz pozostaje mi wyczekiwać mam numer: 60335 - CHOROBY KARDIOLOGICZNE I NADCIŚNIENIE (KARDIOLOGIA)
Pozdrawiam
Dzisiaj już jest 58813 :)
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Alek od czegoś trzeba zacząć , czas tak szybko biegnie, że nie zauważysz kiedy, a już będziesz w sanatorium.
astrid
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 lut 2013 11:38
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: astrid »

Sisi!Koniecznie skorzystaj z rady Poznanianki.Miałam podobną sytuację z zeszłym roku....z tym ,że był to uraz kolana i ortopeda napisał,że jestem w trakcie rehabilitacji.Przesunięto mi wyjazd bez żadnego problemu i nawet weryfikacja skierowania nie była potrzebna,a było już kilka tygodni po przekroczonym terminie ważności.Napisz koniecznie jak rozwiązałaś ten problem.Pozdrawiam z Lublina :)
Awatar użytkownika
sisi malopolska
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2013 22:09
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: sisi malopolska »

poznanianka pisze:Sisi to jest zakażna choroba ,,,Zaświadczenie od lekarza i biegusiem do funduszu ,,,Z tego co sie orientuje po zakażnej musi być czas na podreperowanie zdrówka ,,, Bądż dobrej myśli powinno się udać ,,,Będę trzymała kciuki ....B,,,,
Dzięki poznanianko,wiem o tym już mam zaśwadczenie na stole,sama też będę miała zaświadczenie od ortopedy,poza tym od 15 V,oboje mamy termin na rehabilitację ,18.V.przylatuje moja córka na 2 tyg.nie było jej w domu 2 lata.19.V mamy komunię wnuczki,no nie możemy uwierzyć ,że właśnie w samo serce dostaliśmy :serce: :evil: :serce: .Tak poza tym ,to przecież jak dzwoniłam ,czy byłam u nich wystarczyłoby ,żeby ktoś zaznaczył ,że w tym czasie nie mamy możliwości wyjazdu.Nie zżerałyby mnie teraz nerwy,może choć z tych nerwów w gratisie ubędzie mi ciut na wadze :roll: :lol: pozdrawiam
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy

Post autor: rybka »

kramarek pisze:Rybka gratuluje skierowania przy takim numerze :) 3 miesiące przed wyjazdem masz termin jak Ty to załatwiłaś? ;) powiedz jeszcze od kiedy czekasz? pozdrawiam
Kramarek, wniosek składałam 02.08.2011, czas oczekiwania ok. 20 m-cy. Dostałam po 2 latach :) Jakoś udało się załatwić ;) :lol: również pozdrawiam
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy

Post autor: rybka »

ibizka wielkopolska pisze:RYBKA nie mogę , jedziesz w moim wymarzonym terminie. Dostałaś przy tak wysokim numerze suuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!! Powiedz czy ty jedziesz pierwszy raz?????? Baw się dobrze i odwiedzaj forum :serce: :serce: :serce: :serce:
Ibizka, chciałam czerwiec, bo to prawie lato, a po długiej zimie stawy w nie najlepszej formie :) ale sierpień też jest OK , bo wakacje, dużo młodego narybku :lol: :lol:
W sanatorium będę 5-ty raz (2000, 2003, 2007, 2010 ). Lądek Zdrój bardzo mi służy i tylko z jego dobrodziejstw korzystam. Będę zaglądała na forum i obserwowała Wasze spadania :) pozdrawiam :kwiat:
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

Rybkaslask gratuluję wyjazdu do Lądka Zdr. klimat i wody czynią cuda ,byłam 6 razy i będę 7 rezerwacja już jest. :) Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku. :)
Awatar użytkownika
sisi malopolska
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2013 22:09

Post autor: sisi malopolska »

astrid pisze:Sisi!Koniecznie skorzystaj z rady Poznanianki.Miałam podobną sytuację z zeszłym roku....z tym ,że był to uraz kolana i ortopeda napisał,że jestem w trakcie rehabilitacji.Przesunięto mi wyjazd bez żadnego problemu i nawet weryfikacja skierowania nie była potrzebna,a było już kilka tygodni po przekroczonym terminie ważności.Napisz koniecznie jak rozwiązałaś ten problem.Pozdrawiam z Lublina :)
Dzięki Astrid za pocieszenie,zaczynam mimo wszystko być jednak dobrej myśli 8-) ,bo ja też jestem po wrednym urazie kolana ,w styczniu miałam operację rekonstrukcji ACL,we wtorek jadę na kontrolę (wycieczka na Śląsk)do chirurga ,który mnie operował.Mam też zaplanowaną kolejną rehab.Poproszę orto o stosowne zaświadczenie ,skoro mówicie,że się uda,to dlaczego nie spróbować.Dzięki dziewczyny :kwiat: :idea: :kwiat:
maadziula
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2013 14:58

Post autor: maadziula »

Rybka gratuluję fajny termin i miejscowość też.
Sisi moim znajomym nie przyznali razem po przełożeniu terminu (odpisali że to nie wczasy rodzinne) ale warto próbować. :kwiat: Pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

sisi malopolska pisze:Witajcie,czarna rozpacz mnie ogarnęła,chyba sobie palnę w łeb. :evil: Po 14-tej "Sanatoriu Uzdrowiskowe Piwniczna Zdrój ul.Krynicka 3.i tu kończy się bajka.Termin od 19.05.!!! :evil: To jest jedyny termin w którym nie możemy jechać z mężem,tak prosiłam tą babeczke w NFZ,i byłam osobiście proscić,żeby w każdym ,byle nie w tym.Przydział dostałam przy numerze 1670 reumatologia,a moja ciocia z wujkiem ,którzy złożyli 3 tyg.przed nami papiery ,teraz mają numer 670 laryngologia i przydziału nadal nie mają .Żeby było fajniej to mąż dziś dostał półpaśca,tzn,dziś go "obsypało". :evil: :evil: :evil: To jakiś koszmar.jestem zdruzgotana. :( :( :(
Laryngologia to chyba w całej Polsce tak ma. O godz. 8:00 - nr 350, teraz - 342 a przydziału jak nie było, tak nie ma :lol: :lol: :lol:
Zablokowany