Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jadę do Piwnicznej od 29 sierpnia do 19 września mieszkam w K-Kożlu
czy
jest ktoś kto też tam jedzie w tym czasie z mojej okolicy niech się
odezwie Bożena
Witam.
Ja też jadę w tym terminie ale jestem z woj.mazowieckiego i do Krakowa będę jechała z Warszawy pociągiem a z Krakowa autobusem.
Być może się spotkamy. Pozdrawiam
Hej Kasia 60 bardzo mi milo ze wreszcie ktos sie odezwal.Kiedy bedziesz jechala podaj wiecej szczegolow byc moze sie spotkamy.Ja jade z Mazur.Pozdrawiam i do zobaczenia
Miła bebe nie wiem czy dobrze mnie zrozumiałaś, ja też jadę do Piwnicznej, ale w terminie od 29 sierpnia do 19 września 2011r.
Bardzo bym chciała aby odezwał się ktoś jadący w tym terminie z woj.mazowieckiego, razem byłoby raźniej jechać a i podróż dość długa
przebiegła by szybciej.Kasia.
Kasiu ja będę jechała z Warszawy, jeszcze nie wiem w jaki sposób najlepiej tam się dostać.
Pociągiem do krakowa/ Może faktycznie bedzie najszybciej i najwygodniej, nie sprawdzałam jeszcze autobusów z Krakowa, a ty?
ja też będę w sanatorium pierwszy raz :0
pozdrawiam i może do zobaczenia?