Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie Całodobowe Nocne
Jak to dobrze Lewku, że to słonko do ciebie dotarło, bo zaczęłam się już martwić, że moje czary już nie działają
Elcia, już się tak nie złość, tylko zaplanuj sobie urlop na L-4 i miej wszystko w d...
Asiu sama dajesz tyle ciepła, radości, a nawet promieni słonecznych
Oby powróciło to do Ciebie i się pomnożyło dobrze spij, bo jutro wpadam rano na wirtualną kawę
Widać jak to jest jak jest sukces albo znaczny postęp to ojców jest....wielu Witam kogo nie witałem i Pozdrawiam przypomniałem sobie że nie pogratulowałem Krajance przydziału do...Wód Przyjemnego Pobytu Życzę i Efektów Zdrowotnych
Peone dziękuję bardzo, a można wiedzieć z jakiego kierunku dmuchałaś Jeśli to tajemnica, to spoko, najważniejsze, że Wasze podmuchy przygoniły słońce i mogłam w końcu wsiąść na rower . Co prawda deszczyk mnie złapał ...taki sowity 20 - minutowy, ale zdążyłam się dobrze schronić, a potem ...cudne słoneczko
U mnie nie padało .......prace porządkowe pod krzakami aronii zakończone ......teraz spokojnie czekamy na owoce żeby było z czego zrobić soczek
Witam wieczorkiem Nocne Mareczki