Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzięki kochani.Naprawdę polecam Jantar i Dziwnówek.Mimo że to maleńka miejscowość to wokół uroczo a i sam ośrodek wart polecenia .Nie zawadziło by mu przydzielić trzech gwiazdek a kadrze to i czterech.Teraz już naprawdę zmykam bo mój jasieczek osamotniony a jutro aż 7 zabiegów, Relaksacja, dietetyczka i kolejka po zwroty za podróż.Jeszcze raz buziaki
A to już zależy od okoliczności......do niedzieli włącznie to tak troszkę jestem nie czasowa
Potem jeszcze dokładnie nie wiem ale możliwe,że mnie gdzieś poniesie