Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam . Fajny temat podjęliście. Mogę tylko powiedzieć jedno,że już nigdy nie będę czytać opinii i odczuć innych osób, które piszą na forum, jak to źle i niedobrze jest w poszczególnych ośrodkach .Przekonałam się na własnej skórze,że pod wpływem takich opinii można popełnić błąd.Ja tak zrobiłam zmieniając miejsce rehabilitacji i teraz tego żałuję. Pojechałam po raz trzeci w to samo miejsce, a to też nie jest dobry pomysł...Mogłam poznać inne okolice, inny ośrodek, a kierując się opiniami siedzę kolejny raz w tym samym miejscu.A ludzie zapewne wszędzie tacy sami. Pozdrawiam i wszystkim kuracjuszom życzę dobrego wypoczynku.
Witam ... już nigdy nie będę czytać opinii i odczuć innych osób, które piszą na forum, jak to źle i niedobrze jest w poszczególnych ośrodkach...
Czytać można, tylko niekoniecznie należy we wszystko wierzyć. Wyjeżdżam 18 kwietnia do Iwonicza- Sanatorium Stare Łazienki i również prosiłem na forum o opinie odnośnie tego ośrodka. No i przeczytałem różne: od skrajnie negatywnych po skrajnie pozytywne??? Okazuje, że i tak wszystko okaże się podczas pobytu, jak naprawdę jest. Pisałem już w innym wątku, mnie na ogół jest wszędzie dobrze więc myślę, że i że Starych Łazienek wyniosę pozytywne wrażenia. Sanatorium małe, kameralne (57 łóżek) lubię takie, na zabiegi trzeba chodzić, ale zapowiada się ciepła wiosna czy wręcz lato więc to nie problem. Będąc w Szczawnie Zdroju również musiałem chodzić do Zakładu na zabiegi, podobnie w Polanicy gdzie także na zabiegi chodziłem do Wielkiej Pieniawy. Jest to problem zimową porą gdy się ma zabiegi kąpielowe. Jedzenie z tego co się dowiedziałem - catering??? To dla mnie niewiadoma. We wszystkich sanatoriach w których byłem istniała własna kuchnia więc to będzie nowa jakość dla mnie? Generalnie jestem pozytywnie nastawiony do ludzi i do otaczającej nas rzeczywistości i każdy swój pobyt w sanatorium miło wspominam chciaż bywało różnie z tą jakością usług i oferowanych warunków bytowych. Opisywałem swój pobyt w Dusznikach w Zimowicie więc nie będę się powtarzał. Jednym słowem: pokój wczesny Gierek albo i Bierut, a mimo to było fajnie Pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszłych kuracjuszy oraz rzyczę dużo optymizmu i pogody ducha.
Alice zgadzam się z Tobą w 100 procentach. Oczywiście ewidentnych niedogodności zauważyć nie sposób, ale jak pogoda fajna towarzystwo fajne to i cała reszta jest do przełknięcia. W odróżnieniu od Rycha pozdrawiam wszystkich chociaż was nie widzę i pewnie nie zobaczę
Witam, szanowny Pan Rychu wrócił po długiej nieobecności na forum- coś go tutaj jednak ciągnie, chyba że nawrzucał już wszystkim na wszystkich forach i zaczyna od nowa na NS, nic nowego, co do wiarygodności opinii to nie są one obiektywne- są subiektywne bo pisane przez różne osoby, a jakie kto wyciągnie z nich wnioski to jego sprawa, sam osobiście byłem w paru sanatoriach które zostały totalnie obsmarowane, a ja wywiozłem bardzo pozytywne wrażenie- może jestem mniej wymagający i mam inne usposobienie i w tym jest cały sens i szkopuł tychże opinii , a forum jest otwarte dla wszystkich którzy zechcą je napisać lub czytać i jest ciekawe czego przykładem jest Szanowny Pan Rychu który tu znowu zawitał, pozdrawiam wszystkich wyjeżdżających na kurację z ZUS, i NFZ, opinie czytajcie, za bardzo się do nich nie odnoście bo będziecie mieli je sami po pobycie i mam nadzieję że tu na tym forum się nimi podzielicie, pozdrawiam, miłych pobytów i dobrego odpoczynku w sympatycznym towarzystwie-bo to jest bardzo ważne-życzę
Witam Odnośnie stawek żywieniowych nie wszystko kumam Będąc na przełomie lutego i marca w Lądku w wojskowym mieliśmy wypisane na jadłospisie stawkę 9,20 ,jedzonko było ilościowo i jakościowo ok.W tym samym czasie koleżanka stołowała się w Adamie a tam pisało 8,00.Obie byłyśmy z NFZ.Porównywałyśmy nasze porcje była kolosalna różnica....a niby jednakowe pieniążki idą za nami.W kwesti zabiegów też zagwozdka ja 68 a ona 54.Niby jedna miejscowość ale jej sanatorium należało do Lądek -Długopole,a moje do Lądka Zdrój.....i bądź tu mądry