Piniu pisze:Oj +alicja+ widzę po twoim avatarze że do sanatorium jak jedziesz to też resorów ze wzmocnieniem w aucie potrzebujesz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Piniu...jak panowie pomagaja walizke po schodach wniesc to pytaja co ja tam mam

Piniu pisze:Oj +alicja+ widzę po twoim avatarze że do sanatorium jak jedziesz to też resorów ze wzmocnieniem w aucie potrzebujesz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Piniu pisze:Drogie Panieteraz wasza kolej na żeńską wersję walizki...
...aczkolwiek na mnie nie liczcie
![]()
![]()

asiulek pisze:A może należałoby zapytać....czego kobiety w walizce do sanatorium....nie mają

jan19557 pisze:Dziś przyjechał nowy turnus. Stojąc na balkonie widziałem jak z jednego wysiadło dwoje ludzi, gość przyprowadził wysoki wózek do przewożenia bagażu, załadowali do samej góry i zawieźli na górę. po chwili zeszli i z samochodu wzięli 2 torby i 2 walizki znikając w wejściu głównym. Jakież było moje zdziwienie gdy po chwili zeszła do samochodu kobieta i wyciągnęła jeszcze siatkę, torebkę i jakąś reklamówkę.

Atina pisze:Piniu pisze:Drogie Panieteraz wasza kolej na żeńską wersję walizki...
...aczkolwiek na mnie nie liczcie
![]()
![]()
Piniu myślę że prawie wszystko to co Ty wymieniłeś ,jeszcze tylko pończochy samonośne
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam och niedługo trzeba będzie się także pakować![]()
Pozdrawiam

kuracjuszkaasia pisze:No faktycznie , niektórzy panowie mają mężów , wprawdzie nieformalnych , no ale jednak to mąż![]()
![]()
![]()

Piniu pisze:Aaaa bym zapomniał jeszcze trzeba zabrać zdjęcie najbliższych w ramce. To zawsze miły dodatek do samotnych wyjazdów.