Zdarzylo Wam sie....

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Zdarzylo Wam sie....

Post autor: Celinka52 »

no to muszę Alicjo spróbować uzdrowicielskiej mocy tańca, bo jak byłam kiedyś w sanatorium, to nie mieli tego zabiegu w swoim wykazie ;) ;)
Awatar użytkownika
+alicja+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 sty 2015 00:03
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Post autor: +alicja+ »

Celinka52 pisze:no to muszę Alicjo spróbować uzdrowicielskiej mocy tańca, bo jak byłam kiedyś w sanatorium, to nie mieli tego zabiegu w swoim wykazie ;) ;)

Celinko, sama sobie wpisz do grafiku :kwiat: :lol:
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Celinka52 »

Już wpisuję, 2x dziennie- bo wyczytałam w mądrym necie- co bym bez niego zrobiła- że w Ci :o echocinku sa fajfy- czyli zabieg popołudniowy i dansingi- zabieg wieczorny
forumowicz

Post autor: forumowicz »

+alicja+ pisze:Zdarzyło Wam się .....poznac w sanatorium kogos i..... :serce:

Nie do końca sprecyzowałaś o co chodzi w pytaniu , zatem odpiszę tak , jak ja to odebrałam :)

Mnie się zdarzyło ... poznałam wiele ciekawych osób , ze wszystkimi utrzymuję do dzisiaj kontakt . :)

łączyło mnie przez te 21 dni z Nimi bardzo wiele . Wspólne spaceroterapie , wspólne parkietoterapie , wspólne drinkoterapie , wspólne śmiechoterapie , wspólne żartoterapie ...... tak wiele nas łączyło . niezapomniane osoby i chwile . Być może ktoś z Nich to czyta . Pozdrawiam Ich serdecznie :serce: :serce:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ja mam właśnie takie wspomnienia , już nieraz o tym pisałam , za co nawet mi się oberwało , że piszę o tym dokoła na wszystkich wątkach ;)
ODPOWIEDZ