Jaka powinna być osoba która mieszka z nami

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Jaka powinna być osoba która mieszka z nami

Post autor: forumowicz »

kuracjuszkaasia pisze:.......
Moze mam szczęście do współlokatorek , ale jakoś nie wyobrażam sobie mieszkać sama . Na dodatek wiem , jakie miano nadaja inni , osobom mieszkającym w jedynkach ;)..................
bardzo ciekawe :? :shock: a ten dodatek :!: KuracjuszkoKasiu , przecież takie stwierdzenie to .... nie , nie będę nazywać

pozdrawiam z tym "mianem"
rzojka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lip 2014 18:54
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: rzojka »

Baby, ach te baby ......... każdy chciały wybrać sobie pokój jaki chce, ale nie zawsze da się tak zrobić. Mi losowo przydzielają pokój i koleżanki do niego. Jest troszkę emocji , kto tym razem będzie ze mną. Teraz też tak jest. Pozdrawiam majowo kwieciście :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

barbara-g1 pisze:
bardzo ciekawe :? :shock: a ten dodatek :!: KuracjuszkoKasiu , przecież takie stwierdzenie to .... nie , nie będę nazywać

pozdrawiam z tym "mianem"
To nie moje myśli ani słowa . Chodziło mi o to , że z takimi opiniami zetknęłam się w sanatorium .
forumowicz

KuracjuszkoKasiu, nie ma sprawy , ale myślę , że nie warto takiego rozumowania rozpowszechniać :) , nie chciałabym mieszkać z kimś kto tak myśli , ale kto wie ....
Mieszkałam w jedynkach i mam zamiar w nich pomieszkiwać , stąd krew mi się burzy - miłego popołudnia :kwiat:
Awatar użytkownika
goośka71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 mar 2012 18:59
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: goośka71 »

Do asia13
W sanatoriach z NFZ nie spotkałam się z rygorem przebywania po 22 w swoim pokoju.
Natomiast z ZUSu jak najbardziej tak ( wystarczy poczytać to forum).
Do kuracjuszkaasia
Takie panie należy obchodzić szerokim łukiem :D bo to może być nawet zaraźliwe :D :D :D :D
2 opcje mi się nasuwają, albo są to tzw.mohery (Boże uchowaj kontaktu na min.5 m), albo sfrustrowane typy mające problem z komunikacją międzyludzką i z tego powodu plujące jadem w otoczenie.

Nie życząc nikomu powyższego - pozdrawiam normalną część braci sanatoryjnej :lol:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Betina71 »

Oj gośka71....chyba naraziłaś się swoim odważnym wpisem :o lecz masz prawo do własnego zdania ;)
Awatar użytkownika
goośka71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Betina71 pisze:Oj gośka71....chyba naraziłaś się swoim odważnym wpisem :o lecz masz prawo do własnego zdania ;)
Może faktycznie masz rację.
Mnie po prostu mierzi wsadzanie nosa w nie swoje sprawy.
Jak ktoś ma ochotę na romanse to jest to chyba jego sprawa i daleko mi do komentowania i życia takimi wydarzeniami.
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Betina71 »

goośka71 zerknij proszę na maila :D
Awatar użytkownika
goośka71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Betina - odpisałam - dziękuję ;)
Jaro66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2013 07:04
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Jaro66 »

goośka71 pisze:Do asia13
W sanatoriach z NFZ nie spotkałam się z rygorem przebywania po 22 w swoim pokoju.
Natomiast z ZUSu jak najbardziej tak ( wystarczy poczytać to forum).
Do kuracjuszkaasia
Takie panie należy obchodzić szerokim łukiem :D bo to może być nawet zaraźliwe :D :D :D :D
2 opcje mi się nasuwają, albo są to tzw.mohery (Boże uchowaj kontaktu na min.5 m), albo sfrustrowane typy mające problem z komunikacją międzyludzką i z tego powodu plujące jadem w otoczenie.

Nie życząc nikomu powyższego - pozdrawiam normalną część braci sanatoryjnej :lol:
Witajcie moje motto nie oceniaj a nie będziesz oceniany, zawsze będą tacy i inni trzeba kroczyć własną drogą i każdy ma własną drogę i nic mi do tego :P
ODPOWIEDZ