Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bogutka5 pisze:Witajcie
zadzowniłam do NFZ zaniepokojona brakiem odpowiedzi na wysłany ponad miesiąc temu wniosek do sanatorium mojej mamy - wszystko ok, jeszcze z tydzień trzeba czekać na odpowiedź.
A druga sprawa zajrzałam na strone NFZ naszego i w wykazie uzdrowisk, sanatorium do którego dostalismy skierowanie (Duszniki zdrój Zimowit), nie widnieje jako dedykowane naszemu profilowi leczenia (profil leczenia ustalił lekarz balneolog NFZ)
Nic nie szkodzi. Mi tam akurat pasuje ale trochę mnie to zdziwiło.
Pozdrawiam
Bogutka
Ja kiedyś zajrzałam na stronę naszego NFZ. Tam jest taki wykaz, do których sanatoriów wysyłają... Dwa razy byłam w obiektach, których nasz NFZ nie ma na tej liście
Ważne, że wróciłam zadowolona
Obiecałam że po godz 16 ;00 skończonej pracy NFZ Wielkopolski dzisiaj ubyło 127 numerka
Średnio zadowalająco ,mogło być lepiej ale spadek był
Czekamy do jutra zamelduje się pozdrawiam