Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Piniu pisze:No to 1-szy dzionek zaliczony.walizki torby i reklamówki doniesione do pokoju Teraz to wszystko rozpakować... teraz już wiem po co ludkom pokoje jednoosobowe Zabiegi przyznane rozpoznanie terenu też, teraz zostaje ekipę zarąbistą zapoznać.
Nie rozpakowuj !!! jeden problem z głowy na koniec przed wyjazdem hihi
Bogutka
Pustkowo niby wioska ale no ma jakiś urok dla mnie tam pierwszy raz byłem z rodziną nad morzem oczywiście nie w środku ale na kwaterze na przeciw waszego ośrodka ale to mniejsza ,czy już da się wyczuć wakacyjny zgiełk na plaży ?
Witajcie, fajnie ze piszecie do nas sa wieszaki w szafie i sznurek na mokre majtochy? Sa balkony? Co z basenem? Piszcie piszcie jakie papu macie? Zbieracie ekipe. Super! pozdrowionka
Wioleta35 wychodzi chyba ze jestem najmłodszy i mam pokój 3 osobowy i jeden ma 42 lata a drugi 56 a ja 23 wiec chyba od kolejności przyjechanią przydziela
Spokojnie... dopiero się aklimatyzujemy.
Co do przydziału to wiek chyba nie koniecznie jest ważny , mój współplemieniec jest 10 lat młodszy.
Nooo a ja mam dopiero ... niemam tych cyfr na klawiaturce bardziej palący czy nie ( może?). Ale napewno pokoje są przydzielane przed przyjazdem.
Postaram się info wpisywać na bieżąco. Lub wy pytajcie a ja będę odpowiadał w miarę wiedzy w temacie.
Ja mam takiego co pali odpala jednego od drugiego pali na balkonie i ciągle pije po 3 nocy je a o 5 rano grzebie w torbach więc zależy jak kto co robi z tego u mnie pije ciągle jak narazie ma połowę reklamówki puszek