PUSTKOWO 11 MAJ 2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2014 13:28
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 4 razy

Re: PUSTKOWO 11 MAJ 2016

Post autor: Bogutka5 »

Piniu pisze:No to 1-szy dzionek zaliczony.walizki :lol: torby :lol: i reklamówki :lol: doniesione do pokoju :lol: :lol: :lol: Teraz to wszystko rozpakować... :shock: :o :shock: teraz już wiem po co ludkom pokoje jednoosobowe :lol: :lol: ;) Zabiegi przyznane rozpoznanie terenu też, teraz zostaje ekipę zarąbistą zapoznać. :D
Nie rozpakowuj !!! jeden problem z głowy na koniec przed wyjazdem hihi
Bogutka
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Pustkowo niby wioska ale no ma jakiś urok dla mnie tam pierwszy raz byłem z rodziną nad morzem oczywiście nie w środku ale na kwaterze na przeciw waszego ośrodka ale to mniejsza ,czy już da się wyczuć wakacyjny zgiełk na plaży ?
michu
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2016 12:50

Post autor: michu »

No i jesteśmy.Jest nas sporo tutaj więc proponuję spotkanie zapoznawcze -może juto piątek o 20 -przy stołówce ?
Wioleta35
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2016 19:04
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Wioleta35 »

Witajcie, fajnie ze piszecie do nas :D sa wieszaki w szafie i sznurek na mokre majtochy? Sa balkony? Co z basenem? Piszcie piszcie :D jakie papu macie? Zbieracie ekipe. Super! :D pozdrowionka :serce: :kwiat:
Wioleta35
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2016 19:04

Post autor: Wioleta35 »

W jakim wieku sa z wami kuracjusze i jak rozdzielaja pokoje wedle wieku?
Rafa24
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 kwie 2016 23:32

Post autor: Rafa24 »

Wioleta35 wychodzi chyba ze jestem najmłodszy i mam pokój 3 osobowy i jeden ma 42 lata a drugi 56 a ja 23 wiec chyba od kolejności przyjechanią przydziela
forumowicz

Post autor: forumowicz »

A może nie ma nikogo w Twoim wieku , dlatego jesteś z osobami starszymi od siebie :|
Awatar użytkownika
Piniu
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2013 08:51
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Piniu »

Spokojnie... dopiero się aklimatyzujemy. :lol:
Co do przydziału to wiek chyba nie koniecznie jest ważny , mój współplemieniec :lol: jest 10 lat młodszy.
Nooo a ja mam dopiero ... niemam tych cyfr na klawiaturce :lol: bardziej palący czy nie ( może?). Ale napewno pokoje są przydzielane przed przyjazdem.
Postaram się info wpisywać na bieżąco. Lub wy pytajcie a ja będę odpowiadał w miarę wiedzy w temacie.
Rafa24
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 kwie 2016 23:32

Post autor: Rafa24 »

Ja mam takiego co pali odpala jednego od drugiego pali na balkonie i ciągle pije po 3 nocy je a o 5 rano grzebie w torbach więc zależy jak kto co robi z tego u mnie pije ciągle jak narazie ma połowę reklamówki puszek
michu
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2016 12:50

Post autor: michu »

Rafa24 U mnie w pokoju jest chłopak w twoim wieku -2 P POK 229. A Mnie się trafili spoko lokatorzy .
ODPOWIEDZ