Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
malgorzatas pisze:Przechowałabym Tobie u siebie...ale będę w Kołobrzegu dopiero miesiąc po Tobie
Może tam gdzie jest wypożyczalnia rowerów a jak nie to w Kołobrzegu są co kawałek wypożyczalnie..mniej bagażu
Małgosiu,
będę w Niwie od 25 czerwca, czy jeszcze będziesz w tym czasie w Kołobrzegu ? chętnie spotkałabym się z Tobą?
Bardzo proszę wziąć kask. Rękawiczki też się przydadzą. Bidon na kaloryczne wspomaganie / woda z miodem / przy dłuższych trasach niezbędny.Miło,że powstaje drużyna....
Andrzej, sprawdź, kiedy masz prom na Borholm. Myślę, że najlepsza by była sobota. Bilet dla siebie i dla rowerka najlepiej kupić w porcie. Jak będziesz wyjeżdżał to zgłoś ten fakt dzień wcześniej w kuchni to dostaniesz suchy prowiant na cały dzień. Mi prowiant starczył, nie musiałem nic dokupywać na promie. W kantorze kupiłem sobie 50 koron na wszelki wypadek, ale po powrocie odsprzedałem je ponownie (nie kupowałem pamiątek). Dobrze jest mieć mapkę wyspy ze sobą. Kasku nie potrzeba, a ścieżki rowerowe i ich oznaczenie tam jest wspaniałe.