Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie samym pisaniem i myślami o sanatorium człowiek żyje....Z drugiej strony jak to obserwuję i czytam posty niektórych to forum jest całym światem i priorytetem. Ups pewnie znowu komuś się narażę ale trudno każdy ma prawo do własnego zdania.
Mamy mieć prawo własne zdanie na każdy temat. a grzeczność to inna para kaloszy. To jest niesprawiedliwe,ze aż tyle czekamy a oni tak krótko....w sumie to cały kraj ma szybsze wyjazdy a my jesteśmy dyskryminowani. Mnie powiedzieli w NFZ 2 dni temu,że czeka się już 38 miesiecy
witam,wczoraj moj wniosek udal sie do nfz,jesli bedzie pozytywnie rozpatrzony to pewnie z 32miechy i juzzz sie gdzies pojedzieee ciekaw jestem jaki otrzymam nr,mysle ze 130tysiakow albo lepiej.....
Witaj.Ja złożyłam wniosek w kwietniu i cisza...założyłam temat wiec zerknij jeśli masz ochotę. . Mnie w NFZ powiedziała Pani,że czas oczekiwania to już 38 miesięcy. Sam składałeś wniosek czy przychodnia go kierowała?
Pozdrawiam.
daroo pisze:czyli wraz z okresem karencjii,to 50 miechow ,moze dozyjemy ,moj wniosek ponoc wysle lekarz,pozdrawiam
Z tym wysyłaniem to bym była ostrożna bo zapewne wniosek poleży w jego szufladzie jakiś czas . Wyobraz sobie,że mój wniosek leżał w NFZ od 28 kwietnia do 9 maja nim ktoś go w końcu zarejestrował...a teraz dopiero pójdzie do opiniowania . Wszyscy mają czas heh