Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
Dziś sprawdzałam i mój numer to 15566 w lipcu 2012 miałam 37659...
Myslę ,ze jesienią pojadę
Czy ktoś się orientuję z jakim wyprzedzeniem powiadamia NFZ o terminie i miejscu ???
Jestem z wielkopolski
Pozdrawiam!!!
Sylwiah77 poproś admina aby do loginu dodał Ci skrót wielkopolska. Lepiej się rozmawia. Ja jestem z wlkp i zauważyłam, że z 1-1,5 miesięcznym wyprzedzeniem informują . Teraz realizują z grudnia 2011 i styczeń 2012r . Ja złożyłam w kwietniu 2012 i powiedzieli mi wIVkw2013 ale myślę ,że będzie to wcześniej.
Dzięki Ibizka za kibicowanie, jak będzie już finał, to zdejmiemy koszulki i damy do wiwatu ! Od ostatniego sprawdzenia dzisiaj spadło jeszcze o 20 numerków ale nadal nie ma przydziału.
Dzięki ibizka za odpowiedz i za radę
Według moich obliczeń wychodzi ,że jesienia powinnam wyjechać ale zobaczymy ...w zasadzie każdy termin mi pasuje po za grudniem ...
Bardzo ładnie Rachel. Ja dzisiaj weszłam już na 180 i nadal "nie zagospodarowana". Tak myślę,a może w ramach NFZ przewidziane są też ... sanatoria zagraniczne i potrzebna jest wiza... za którą przecież się czeka... więc ja to rozumiem i nie marudzę...żeby tylko nie trzeba było lecieć samolotem.
Wiosenna do tego zagranicznego sanatorium potrzebny paszport, jak nie masz to biegnij do biura paszportowego wyrobić bo są duże kolejki. Dlatego czekają u Ciebie z przydziałem. A to spryciule!!