NOCNE GADANIE

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Re: NOCNE GADANIE

Post autor: Fionka »

Masz racje Królewno :lol: :lol: odpocznę :lol: Póki co to od rana nie wyrabiam na zakrętach , nawet nie mam czasu na windę poczekać.Siedem zabiegów dziennie.Najpierw masaż , potem basen następnie hydromasaż, pół godziny przerwy na prysznic i borowinka po niej małpi gaj a na końcu z grubej rury zimnem walą po karku .Na szczęście co drugi dzień można pod kocykiem , na podusi uciąć komarka przy wdzięcznym głosiku Pani pitu, pitu :lol: :lol: :lol: Na szczęście po 14 już luzik i można w plener wyruszyć.Wieczorkiem miło potupać przy soczku :D :D
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Elu-mam nadzieję że tańców przy ognisku na polu campingowym obok Jantara nie było :o
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jędrusiu, nie spamiętam :lol: :lol: :lol: Ponoć jak na warunki sanatoryjne to ogromny wybór :lol: :lol: Ogólnie to tu wielki ruch, aż chwilami trudno się połapać kto , co i gdzie.Ruch jak na dworcu. :lol: :lol: :lol: Niestety Zusowców trochę ubyło :shock: :shock: :shock: Jedna dziewczyna, dwóch facetów a jutro dołączy trzeci :shock: :shock: :shock:
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

Ty nie narzekaj :evil: bo przyjedziemy i zabierzemy :lol: :lol: :lol: wygląda na to,że najbardziej Ci pasuje to pod kocykiem :lol: :lol: :lol:
Lepiej nam opowiedz jak plaża ? czy masz czas poleżeć na niej na dowolnie wybranym boku?
Jak ja lubię zapach i szum morza :? te zszargane nerwy mi się tak ładnie .....wygładzają :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

andrzej1955 pisze:Elu-mam nadzieję że tańców przy ognisku na polu campingowym obok Jantara nie było :o
Jeszcze nie , ale na grilika zostałyśmy zaproszone :lol: :lol: Ognisko będzie w Jantarze ale dopiero w poniedziałek .Tak jak pisałam tu jest ogromny ruch.Dopiero zakończyła się konferencja na której rej wodził Pan Rosati, teraz zjazd sporowców seniorów :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

W tydzień 4 osoby - nieźle,a i tak z tego co pisałaś personel raczej dobrotliwy.
Jeśli ktoś przyjechał wyłącznie chlać,to słusznie,że poleciał.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Oj tak Adelko szum morza działa jak balsam.Co dzień maszeruję z kijami min. godzinę po plaży, aż nocha od słońca spaliłam :roll: .Nie wiem co się dzieje , piszę na raty bo zrywa i błąd 53 pokazuje :(
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Adela pisze:W tydzień 4 osoby - nieźle,a i tak z tego co pisałaś personel raczej dobrotliwy.
Jeśli ktoś przyjechał wyłącznie chlać,to słusznie,że poleciał.
Prosili, tłumaczyli.Nikt nikogo nie sprawdza ale jak ktoś przez trzy dni nie wychodzi z pokoju w innym celu jak zakup gorzałki a omija posiłki i zabiegi to już lekka przesada. :shock: :shock: :shock:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Okazuje się że dyscyplina jednak by się przydała-to jest tym gorsze że dla dorosłych ludzi :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Podziękował: 8 razy

Post autor: Princi »

:shock: ło matko :o :shock: dobrze,że mnie Zus nie wysyła.....wątroba by nie wytrzymała takiej rehabilitacji ;) :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ