ARKA Kołobrzeg zabiorę z Jeleniej Góry 31.05.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
WlodekK
Na forum od: 09 maja 2016 22:26
Oddział NFZ: Dolnośląski

ARKA Kołobrzeg zabiorę z Jeleniej Góry 31.05.2016

Post autor: WlodekK »

Jadę samochodem z Jeleniej Góry do sanatorium ARKA w Kołobrzegu. Turnus zaczyna się 31-05-2016r. Jeśli wybierasz się w tym terminie do Kołobrzegu to chętnie zabiorę. Kontakt: [email].pl
Ostatnio zmieniony 14 maja 2016 20:50 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
Andrzej J
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2014 15:45

Re: ARKA Kołobrzeg

Post autor: Andrzej J »

Witam. Byłem tam w sierpniu/wrześniu 2014. To naprawdę najlepsze sanatorium nad Bałtykiem. Bardzo bogata baza zabiegowa,doskonale jedzenie / jestem wybredny /, z budynku na plaże 100 m. Tylko pozazdrościć.Życzę podobnych wrażeń. :D
Awatar użytkownika
+alicja+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 sty 2015 00:03
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Post autor: +alicja+ »

Andrzej J pisze:Witam. Byłem tam w sierpniu/wrześniu 2014. To naprawdę najlepsze sanatorium nad Bałtykiem. Bardzo bogata baza zabiegowa,doskonale jedzenie / jestem wybredny /, z budynku na plaże 100 m. Tylko pozazdrościć.Życzę podobnych wrażeń. :D

troche daleko do centrum , ale w takim terminie to sama przyjemnosc pospacerowac :)

witam i pozdrawiam a Kolobrzeg...ech, jechaloby sie juz... :D
elap50
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 24 kwie 2014 09:34

Post autor: elap50 »

WlodekK pisze:Jadę samochodem z Jeleniej Góry do sanatorium ARKA w Kołobrzegu. Turnus zaczyna się 31-05-2016r. Jeśli wybierasz się w tym terminie do Kołobrzegu to chętnie zabiorę. Kontakt: [email].pl
jadę do Kołobrzegu na turnus od 18 maj do 8 czerwiec....więc wcześniej ....twoje sanatorium pozazdrościć ..byłam w 2015 ....teraz będę w sanatorium Podczele ......ale myśle że będzie super ....nastawiam się pozytywnie ....Arkę będe miała niedaleko ....termin super już pakowanie ..aha jadę z lubuskiego
ODPOWIEDZ