Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam:)
Czy ktoś wyjeżdża do sanatorium Róża w terminie od 27.05 do 19.06.2016 z ZUS?
Jadę do sanatorium pierwszy raz, szukam osób które będą ze mną w tym terminie.
Pozdrawiam i do usłyszenia
Byłem w Róży dwa lata temu,kapitalna lokalizacja,zabiegi na miejscu,miła obsługa,jedzenie dobre,też byłem na przełomie maja i czerwca,napewno będziesz zadowolona,pobawić się jest też gdzie,najbliżej w Malwie.Pozdrawiam.
Becia17 pisze:Witam:)
Czy ktoś wyjeżdża do sanatorium Róża w terminie od 27.05 do 19.06.2016 z ZUS?
Jadę do sanatorium pierwszy raz, szukam osób które będą ze mną w tym terminie.
Pozdrawiam i do usłyszenia
Witaj Becia17
Gratuluję przydziału, życzę udanej kuracji,
jeżeli nie znajdziesz bratniej duszy tutaj to z pewnością na miejscu takie będą , czego Ci szczerze życzę.
Kiedy byłaś na komisji
Ja będąc na komisji pod koniec marca dostałam Leśnika w Krynicy Zdrój.
Róża była dostępna dopiero na wrzesień.
Pozdrawiam
Miło Was usłyszeć:) Marysiu na komisji byłam w grudniu, piszesz że jedziesz do Krynicy, a w jakim terminie? Rozumiem, ze w Róży już byłaś, daj znać, do miłego
Becia17 pisze:Miło Was usłyszeć:) Marysiu na komisji byłam w grudniu, piszesz że jedziesz do Krynicy, a w jakim terminie? Rozumiem, ze w Róży już byłaś, daj znać, do miłego
Skoro miałaś komisję to domyślam się,że wyjazd z ZUS-u Gratuluję i pozdrawiam.
Becia , ja mam przydział do Leśnika Drzewiarza w terminie od 02. do 25.08. 2016r.
Niestety nie byłam w Róży, ale bardzo chciałam w Twoim terminie tam pojechać, no ale niestety ....
Myślę, że być może jeszcze do Róży zawitam a z Krynicy też się cieszę.
Również pozdrawiam
Witam,
pierwsze logowanie pierwszy wyjazd do sanatorium. Będę od 27 maja w Ustroniu w Róży nie wiem tylko o której ale ponoć godzina przyjazdu nieistotna. Może jednak ktoś poradzi czy lepiej z rana czy nie ma znaczenia.
niby nie ma znaczenia, ale... przyjeżdżając wcześniej szybciej jesteś załatwiona: meldunek, pielęgniarka, lekarz.
Część osób preferuje tzw "przed przyjazdy" , ma się wówczas (najczęściej) możliwość wyboru np. pokoju .
jolah70 pisze:Witam,
pierwsze logowanie pierwszy wyjazd do sanatorium. Będę od 27 maja w Ustroniu w Róży nie wiem tylko o której ale ponoć godzina przyjazdu nieistotna. Może jednak ktoś poradzi czy lepiej z rana czy nie ma znaczenia.
Witaj . Najlepiej być z rana bo większa szansa na ładniejszy pokój a przede wszystkim będziesz miała prawo wyboru lub ewentualnych sugestii na recepcji przy kwaterowaniu,szybciej też dostaniesz się do lekarza itp.
Pozdrawiam i gratuluję przydziału oraz życzę owocnej kuracji,trafionych zabiegów i fajnych współtowarzyszy/ek.