Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Właśnie skończyłam rozmowę z Asiulkiem. Czuje się dobrze,głos ma nawet radośniejszy niż przed zabiegiem.Śle wszystkim całusy i pozdrowienia.
Pierwszy spacer już ma za sobą,teraz wybiera się na następny jak przyjadą dziewczyny.
Wpadłam do Was z nadzieją, że dowiem się czegoś dobrego o Asiulku. I nie zawiodłam się. Cieszę się, że u niej wszystko w porządku. Pozdrówcie ją również ode mnie koniecznie
Witam wszyscy zaglądamy dowiedzieć się jak Asiulek się czuje . Pozytywne wpisy
wszystko jest dobrze z każdym dniem będzie lepiej .Nareszcie nowe życie bez bólu
Pozdrowić Asię od nas wszystkich