Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ariadna pisze:Na stronie NFZ Śląski przeczytałam, że czas oczekiwania to ok. 30 mc
Różnie z tym własnie jest...tydzień temu informowali,że jest 38 miesięcy a dziś prze telefon Pani mnie uświadomiła,że 30....tak jak piszesz .
A może coś na temat zwrotów znalazłaś?
nie chcę zwrotów, bo nie lubię działać na wariata. Sierpień by mi pasował z wielu powodów. A poza tym chciałabym jedyneczkę, a to trzeba załatwiać z wyprzedzeniem.
No i doczekałem się 30 msc .Sanatorium Muszelka Kołobrzeg od 26 06. Środek lata super Może ktoś był tam niedawno podobno był remont? Chętnie dowiem się coś więcej Pozdrawiam oczekujących.
Witam serdecznie .Po 30-tu cięzkich miesiącach czekania NFZ uprzejmie doniósł ze od 24-go czerwca czekają na mnie niecierpliwie w Cieplicach sanatorium Lalka