Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pani rozdzielająca wyjazdy w moim oddziale NFZ bardzo wyraźnie wytłumaczyła mi , że na Busko i jakikolwiek wyjazd w miarę blisko nie mam żadnych szans. Stwierdziła że jestem za młody żeby blisko jeździć . Dla niej nie liczy się czy ktoś na coś cierpi tylko ile ma lat. Nie dowiedziałem się kiedy dla niej zaczyna się "stary" , po pięćdziesiątce na pewno nie .
Ja byłam w Busko-Zdrój w 2013r, sama pani z NFZ mi zaproponowała tą miejscowość.Po powrocie z sanatorium,odchorowałam siarkę miesięcznym zwolnieniem,może za silnie zadziałała na mój organizm
Wszyscy mi mówią , że siarka może okazać się zbawienna na mój zdezelowany kręgosłup i inne stawy. Wiele dobrego o Busku słyszałem , dlatego staram się o wyjazd właśnie tam . Każdy organizm inaczej reaguje na różne czynniki , mam nadzieję że siarka skutków ubocznych u mnie nie wywoła . Wróciłem właśnie z Ciechocinka . Tamtejsze powietrze zbawiennie działa na moje ciśnienie . Ale z drugiej strony po powrocie do domu mam podrażnione gardło i ciągle kaszle . Coś za coś .