Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
9188 - 9031 = 157
Dzisiaj "spadło" o 157 - nie jest źle ale dobrze też nie
W takim tempie to przyjdzie mi się pakować w IV kwartale. To i kozaczki i kożuszek trzeba będzie zabrać. Och co tam - jak mus zimą to mus (nie ma to tamto)
Dzięki,dzięki wszystkim powoli oswajam się z tak bliskim terminem wyjazdu .Czytam rozkłady jazdy .śledzę trasę itp. no i oczywiście siedzę na kompie i zbieram informację na temat mojego sanatorium.Miejsce i termin dostałam zapewne ze zwrotów po moim ubiegłotygodniowym tel.i rozmowie z bardzo miłą panią, gdzie prosiłam o termin wcześniejszy niż lipiec/bo taki mi się szykował/ no i udało się.Trochę już poczytałam o tej mojej"Mewie" w Kołobrzegu i myślę,że będzie dobrze.Trzymajcie się i pozdrawiam cieplutko.
Selene nie mam nr na skierowaniu /na tę chwilę tylko wirtualnym/jest napisane Szpital Uzdrowiskowy " Mewa "Oddział Sanatoryjny w Kołobrzegu ul.Piotra Ściegiennego 5/6 a czy sądzisz,że na skierowaniu papierowym /pewnie będzie za kilka dni/będzie nr Mewy ? Pozdrawiam Cię .
otwieram przegladarke pełna nadzieji wczoraj było byle jak Dzis pewnie cos sie ruszy i humorek bedzie lepszy i zgadnijcie co widze 10 numerow wiecej Ręce opadają idę myc okna to emocje opadna sprawdze pozniej co sie dzieje.POzdrawiam
Witam!! chcialabym sie dowiedziec jakie terminy ze slaskiej funduszu sa przydzielane teraz ,moje skierowanie poszlo do weryfikacji odeslalam go w poniedzialek ale to zapewne jakis czas bedzie trwal;o az mnie na nowo ulokuja na liscie oczekujacych Pozdrawiam tych oczekujacy jak i tych co juz odliczaja czas do wyjazdu