pewnie, że tak ... moge kupić. Tylko nie kupie małej niestety. Nie wejdzie małaAdela pisze:Bogutka![]()
po prostu kup
wyjazd, także do sanatorium to taka fajna okazja na uzupełnienie garderoby
Bogutka

pewnie, że tak ... moge kupić. Tylko nie kupie małej niestety. Nie wejdzie małaAdela pisze:Bogutka![]()
po prostu kup
wyjazd, także do sanatorium to taka fajna okazja na uzupełnienie garderoby

krzysztof100 pisze:U mnie równo 50 dni-Polanica Zdroj,zycze wszystkim kuracjuszom udanych kuracji,wspanialego towarzystwa i pięknych wspomnień.

Bywa naprawde różnie. Ostatnie sanatorium, kto dojechał po obiedzie mial kłopoty i z zakwaterowaniem oraz zabiegi rozpirzone popołudniu. Sanatorium do Którego jadę telefonicznie "nie gwarantuje dwójki dla małżeństwa" - ryzykowac nie będę i zjawimy się tam skoro swit.gracha pisze:Z moich doświadczeń dotyczących kwaterowania (3 pobyty z nfz) nie było żadnych problemów na miejscu, a najlepiej wyszłam na niesłuchaniu rad żeby być rano, czyli na kolację zdążyłam z trudem, ostatni pokój dostałam- trzyosobowy- a sama w nim byłam, bo dwie panie nie dojechały. Duży metraż, jedynka w cenie trójkirzojka pisze:Hej, ja to już na walizce, zaczynam od 30 maja, Dla mnie najgorsze jest, już tam na miejscu oczekiwanie na walizce na przydzielenia pokoju i takie tam papiereczki,a człowiek zmęczony jest po podróży. Może tak nie wszędzie jest. Pozdrawiam

.... i marzeniami o kolejnym wyjeździe ..... wszak Skaldowei śpiewali .... o gonieniu króliczkaBetina71 pisze:Eh....nie macie pojęcia jak ja Wam zazdroszczę tego odliczania dni![]()
i wspominam jak równo rok temu pakowałam się o tej porze do Polanicy do Wielkiej Pieniawy na 28 maja
. Teraz tylko pięknymi wspomnieniami mogę żyć
![]()
Pozdrawiam

No i liczymy .... w moim telefonie zainstalowałam kalkulator dni- wstaję, zaglądam a tam uśmiecha się do mnie "Duszniki 35"Hana51 pisze:Ale temat zboczył z drogi. Bo skończyło się na zakupach kiecek i jak zwykle nadmiernych kilogramachA mieliśmy liczyć dni do wyjazdu......
![]()
.

Nie martw się! Gdy przyjdzie kolej na Ciebie, to nam-z biletami w dłoni żal będzie ściskał.... nie napiszę coBetina71 pisze:Eh....nie macie pojęcia jak ja Wam zazdroszczę tego odliczania dni![]()
i wspominam jak równo rok temu pakowałam się o tej porze do Polanicy do Wielkiej Pieniawy na 28 maja
. Teraz tylko pięknymi wspomnieniami mogę żyć
![]()
Pozdrawiam

Moja mama czeka na potwierdzenie złożonego wniosku - cos długo czeka. A zwroty dla niej najwczesniej jesieniaBetina71 pisze:Bogutko a jak poszło ze zwrotami dla Mamy?