milenista pisze:Wybacz moją niewiedzę to jakieś piwo smakowe?+alicja+ pisze:radler tylko i wylacznie
piwo ze sprajtem lub cytrynowe warka,lech
zadnych innych alkholi bo zwyczajnie nie lubie.

milenista pisze:Wybacz moją niewiedzę to jakieś piwo smakowe?+alicja+ pisze:radler tylko i wylacznie
HM czytając kilka wybranych twoich postów wiecznie jesteś na nie lub zdecydowany przeciw,nie propaguję picia samego w sobie ani nie namawiam,pytam co kto lubi nie jakś konkretną markę ,żeby ją tu reklamować tylko i aż tylejacky6 pisze:Onego czasu Imć Admin przestrzegał przed tematyką monopolową.
Więc nie zdziwcie się, jak przyjdzie późną porą i uruchomi gilotynę
to przyjemne czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
![]()

Za mało czytasz bo masz mały staż i szalejesz...milenista pisze:
HM czytając kilka wybranych twoich postów wiecznie jesteś na nie lub zdecydowany przeciw...

W innym poście zgłosiłem o co prawda leczniczych walorch pewnego trunku z Bałkanu ...Tausia pisze:
Nowa "kadra" na forum bez doświadczenia ..

2 miesiąc stażu i taki fochTausia pisze:Nowe nicki nowe rządy rozszaleli się o wszystkim i o niczym![]()
Nowa kadra na forum bez doświadczenia jacky![]()

...........©oo©Sloneczko pisze:Piwkonooooooo dobre piwko nie jest złe
Nikt nikomu nie broni przecieżmary jo pisze:2 miesiąc stażu i taki fochTausia pisze:Nowe nicki nowe rządy rozszaleli się o wszystkim i o niczym![]()
Nowa kadra na forum bez doświadczenia jacky![]()
![]()
![]()
![]()
A może, stara kadra z doświadczeniem i nowy nick![]()
![]()
![]()
Temat kontrowersyjny/dla mnie obojętny/ ale tutaj piszemy "o wszystkim i o niczym" właśnie![]()
A dyskusje światopoglądowe prowadzimy w dziale technicznym![]()