Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Kto mi może coś powiedzieć o "Bristolu" w Kudowie. Jadę po raz pierwszy do sanatorium, jakieś dobre rady? Mam jeszcze pytanie. Czy do Kudowy można dojechać tylko własnym samochodem. Sprawdzam połączenia z Krakowa i szczerze powiedziawszy z dojazdem jest kiepsko
Witam, do Kudowy można dojechać pks-em,kiedyś taki kursował z Krakowa do Kudowy bezpośrednio. Nie wiem jak na chwilę obecną. Kudowa jest urokliwa a w Bristolu baza zabiegowa jest na miejscu,kawiarnia też . Nigdy nie mieszkałam w tym sanatorium więc nie mogę więcej nic napisać. Pozdrawiam.
Nie mogłeś lepiej tarfić Fajne sanatorium na miejscu baza zabiegowa,aqapark. Pokoje wyremontowane o wysokim standardzie. Miły personel. Bardzo smaczne jedzenie. Na tańce niestey trzeba chodzić do "Kosmicznej", "Raju" czy też do "Piekiełka". Miejscowość cudna.Jak towarzystwo dopisze to napewno będziesz zadowolony.