kolejka do sanatorium 2013 rok
Re: kolejka do sanatorium 2013 rok
w grudniu zatwierdzili wniosek, startowaliśmy z numerem 336, obecnie mamy 71
wyjazd dziecka do lat 6 pod opieką osoby dorosłej, woj łódzkie, astma
-
astrid
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 25 lut 2013 11:38
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 9
-
forumowicz
- mamylka

- Na forum od: 03 lut 2013 16:53
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 4
Witam !6basia6 pisze:mamylko, co u Ciebie?
Nareszcie się doczekałam, wczoraj patrzę a tam - Kołobrzeg - Arka od 21.05. do 11.06. - CUDO !!!!!!!!!!, tym bardziej, że w 2010 we wrześniu byliśmy z mężem w tym samym sanatorium. 50 m od morza, kino, teatr, basen wewnętrzny i na zewnątrz , schody ruchome, wspaniała baza zabiegowa, restauracje z dansingiem przy zepole (tak było 2 lata temu). Poznaliśmy wspaniałych ludzi z Opola z którymi do dziś się przyjaźnimy, odwiedzamy się. Ciekawe czy sposób stołowania się zmienił, bo były oddzielne stoliki dla nas a stół szwedzki dla zagranicznych . Ale nic to ! ważne, że jedziemy. Pozdrawiam i również Tobie życzę szybkiego przydziału.
-
anka23_07swkrzyskie

- Na forum od: 15 kwie 2013 13:06
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- mamylka

- Na forum od: 03 lut 2013 16:53
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 4
UPS ! - nie zauważyłam, że masz już przydział - mówiąc szczerze to chcielibyśmy pojechać w góry lub na dolny śląsk. Ale jest jak jest !6basia6 pisze:Jeszcze rano cieszyłam się i miałam nadzieję... a mój kochany nfz wykręcił mi taki nrdali mi przydział do Rabki mimo, że skierowanie miałam nad morze. Termin super 15.05.-06.06 ale nie w tym kierunku. Kochani podpowiedzcie mi co w takiej sytuacji mam robić?
![]()
![]()
-
forumowicz
To może się zamienimyUPS ! - nie zauważyłam, że masz już przydział - mówiąc szczerze to chcielibyśmy pojechać w góry lub na dolny śląsk. Ale jest jak jest !
-
forumowicz